Програм LEGO® Education

 

Програм LEGO® Education смислили су стручњаци компаније LEGO® као подршку професионалцима који раде с децом у предшколским установама, основним и средњим школама. LEGO® Education конципиран је тако да деци кроз игру пружи образовна и развојна искуства у оквиру групе у којој сарађују.

Креативни центар је једини овлашћени увозник програма LEGO® Education за Србију.

ДАЉЕ  


21. јун 2018.

Каубој Коста – нови серијал за читаоце почетнике

Ево прилике за најмлађе да уживају и унапреде своје читалачко самопоуздање читајући четири књиге о Каубоју Кости
Сигурни смо да ћете брзо заволети овог необичног главног јунака, који живи усред Дивљег запада, на ранчу Срећица, са својим верним пријатељицама свињом Цицом и кравом Ружом. Ранч је окружен густом шумом кактуса, која их штити од бандита и којота, али због које их скоро нико не посећује. Ипак, живот на ранчу Срећица никада није досадан.

Уживајте у овим веселим причама пуним обрта и привлачним и духовитим илустрацијама. Величина слова и обим текста прилагођени су деци старијој од шест година. Укратко, идеална књиге за подстицање самосталног читања.

За све наше читаоце припремили смо посебну акцију која важи на нашем сајту, као и у Клубу књижари Креативни центар -  уз две купљене књиге на поклон ћете добити постер с јунацима ових књига, а уз све четири купљене књиге на поклон ћете добити постер и специјалну кактус-оловку!


20. јун 2018.

НОВО! На мору

Зашто се море стално таласа? Како је настао песак? Које птице живе поред мора? Која бића живе на морском дну? А шта је то морска салата?

Заједно с главним јунацима Аном и Филипом деца крећу у истраживање мора и околине, у чему ће им помоћи искусни рибар, познавалац многих тајни које природа крије. Ана и Филип, радознали јунаци књига из едиције Ана и Филип истражују, желе да упознају свет који их окружује. Зато крећу у узбудљиво истраживање околине: шуме, реке, мора…

 

Аутор књиге На мору је Симеон Маринковић, док је књигу илустровао Душан Павлић - овај тандем стоји иза свих књига из едиције Ана и Филип истражују, као и свих наслова из едиције за најмлађе Шта све Ана зна, о симпатичној девојчици Ани Лукић, која се упознаје са светом који је окружује и правилима лепог понашања и здравог живота.
Књигу можете наручити преко нашег сајта, купити у нашој књижари у Београду (ТЦ Еуроцентар, Македонска 30), или у некој од боље снабдевених књижара широм Србије.

 


19. јун 2018.

НОВО! Бајка о рибару и рибици

Једна од најпознатијих прича Александра Сергејевича Пушкина, уз илустрације Маје Веселиновић, нова је књига из популарне едиције Пустоловине за предшколце. Главни јунаци ове бајке су баба и деда који живе у трошној колиби на обали мора. Шта ће се догодити када једнога дана деда улови златну рибицу и она му обећа да ће му испунити три жеље ако је пусти на слободу?

Пустоловине за предшколце представљају најбоља дела наших писаца за децу – од Бране Цветковића до Бранка Ћопића, Десанке Максимовић, Арсена Диклића, Добрице Ерића, Бране Црнчевића и Душка Радовића. Из ових богато илустрованих књига млади читаоци ће сазнати много тога о разним узбудљивим догађајима и ликовима, а откриће и нове лепе речи нашег језика. Прочитаће какви су били писци ових књига кад су били деца и шта су још занимљиво писали. Најновија књига из ове едиције – Пушкинова Бајка о рибару и рибици, са живописним илустрацијама наше познате илустраторке Маје Веселиновић најављује нове пустоловине – узбудљива путовања кроз дела највећих мајстора светске књижевности за децу.

Књигу можете наручити преко нашег сајта, купити у нашој књижари у Београду (ТЦ Еуроцентар, Македонска 30), или у некој од боље снабдевених књижара широм Србије.


18. јун 2018.

НОВО! На крилима радости

На крилима радости је нова збирка песама у едицији за млађе основце Развигор.  Ова збирка стихованих, стварно доживљених причица говори о ономе што радује децу. То су догађаји у којима деца истражују, стварају или савлађују неке препреке. Узбуђења која тада осете у великој мери покрећу њихов развој и дају им крила за животни лет.

Аутор ове збирке је Симеон Маринковић, оснивач Креативног центра, а књигу је илустровала Евелина Данева Рајнингер. Књигу можете наручити преко нашег сајта, купити у нашој књижари у Београду (ТЦ Еуроцентар, Македонска 30), или у некој од боље снабдевених књижара широм Србије.


15. јун 2018.

НОВО! Мала црна књига - Живот

Завирите у Малу црну књигу и погледајте шта вам на тему живота поручују stand up комичари Ана Златановић и Немања Димитријевић.

После успешног наступа на вечери црног хумора ово двоје комичара схватило је да су као створени да напишу мотивационолику књигу о животу.

 

Водећи се старом народном Живот је река – људи га загађују, одлучили су да се консултују са животињама по питању тога како гледати на период између мајчиног стомака и Сабласног Косача.
Добили су широку лепезу изјава које се крећу од: Девет живота, а и даље не знам ко сам. Једном сам се обесила, остало их осам до Живот је једноставан – родиш се, покушаш да не умреш, не успе ти. Али не успе ником! Зато престаните да компликујете и уживајте у животу. Ауторка оба дијаметрално супротна погледа на живот је, наравно, мачка.

Књигу је илустровала Зомбијана Бонес и својим препознатљивим стилом дала посебну атмосферу овој забавној пародији на популарне мотивационе приручнике.


« Вести
      

10% за уџбенике и радне свеске за основну школу и предшколске установе;

15% за сва остала издaња

БЕСПЛАТНА достава - за наруџбине у вредности већој од 1800 дин. (након обрачуна интернет попуста) на територији Србије


 

Beležnica za svakog dečaka

© 2012 Креативни центар
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. +381 11 38 20 483, факс +381 11 38 20 483, e-mail: info@kreativnicentar.rs