Програм LEGO® Education

 

Програм LEGO® Education смислили су стручњаци компаније LEGO® као подршку професионалцима који раде с децом у предшколским установама, основним и средњим школама. LEGO® Education конципиран је тако да деци кроз игру пружи образовна и развојна искуства у оквиру групе у којој сарађују.

Креативни центар је једини овлашћени увозник програма LEGO® Education за Србију.

ДАЉЕ  


29. мај 2017.

Нови наслови са трајно ниским ценама – само у нашем Клубу књижари!

У сусрет лету нудимо вам нов избор наслова с трајно ниским ценама у нашем Клубу књижари Креативни центар у Београду (ТЦ Еуроцентар, Дечанска 5 / Македонска 30).

На листи књига на трајном попусту у књижари се налази више од сто наслова с ценама од 100 до 500 динара, а овом приликом нудимо вам посебан избор књига с попустима који се крећу од 30% до 80%

 

 

Међу њима издвајамо популарне приручнике о родитељству Шта да очекујете док чекате да затрудните и Шта да очекујете у другој и трећој години, листу одабраних романа за основце, књиге из омиљеног  дечјег серијала о Жући,  као и велики избор сликовница за најмлађе. Ово су само неки од трајно снижених наслова за различите узрасте,  а ова акција важи до истека залиха.

 

Видимо се у Клубу књижари!


26. мај 2017.

Лето у књижари - радионице за децу у Клубу књижари "Креативни центар"

Придружите нам се на радионицама за децу у реновираном простору Клуба књижаре Креативни центар, једине специјализоване књижаре за децу и младе у Београду!

Најмање два пута месечно очекују вас бесплатне радионице на којима ћемо читати, цртати, бојити и маштати. Свака радионица биће инспирисана неком од књига Креативног центра, које ће само тог дана у књижари бити на попусту од 30%!

Прва радионица овог лета биће посвећена сликовници „Грозон“.

На овој радионици деца ће се упознати са сликовницама Џулије Доналдсон, познате британске савремене ауторке за децу. Њена књига Грозон проглашена је за једну од десет најбољих сликовница свих времена у анкети британских библиотекара.

У првом делу радионице деци ћемо прочитати причу о мишу и Грозону, а потом разговарати с њима о ономе што су чула. У другом делу заједно ћемо од папира правити јунаке ове књиге, које ће деца моћи да понесу кући и да их користе као реквизит за приповедање ове несвакидашње приче.

Када: Субота, 3. јун, 11–12 h

Где: Клуб књижара Креативни центар, ТЦ Еуроцентар, I спрат (улаз из Дечанске 5 или Македонске 30)

Препоручен узраст: од 5 до 8 година

Попуст: 30% на пет књига Џулије Доналдсон – Грозон, Грозоново дете, Грозон истражује природу, Шта је сазнала бубамара мала, Шта је НОВО сазнала бубамара мала

 

Радионица је бесплатна. Због ограниченог броја места јавите нам се што пре!

Пријаве за радионицу су обавезне – пошаљите нам име и презиме родитеља и детета, број мобилног и е-маил адресу на bookmaster@kreativnicentar.rs до четвртка, 1. јуна.

 

Погледајте ПРОГРАМ РАДИОНИЦА ЗА ЈУН


26. мај 2017.

Нови предшколски каталог

Стигао је нови предшколски каталог!

 

Упознајте се с актуелном понудом радних листова за све васпитне групе. Из нашег богатог радног материјала за припремну групу издвајамо „Весели вртић", најпродаваније радне листове за предшколце у 2016/2017. години, као и ново издање популарних радних свезака „Пролеће Лето“ и „Јесен Зима“ – овога пута у боји.

Из каталога сазнајте нешто више о бројним додатним материјалима за рад , као и о новим приручницима намењеним васпитачима и родитељима. Из разноврсне понуде издвајамо приручник „Корак по корак 5 – Припрема деце за полазак у школу“, нов наслов из нашег чувеног серијала „Корак по корак“. 

Скрећемо пажњу на још два нова приручника која могу бити значајна подршка васпитачима и родитељима у  темељној припреми деце за полазак у школу:  „Предшколац у свету математике“, приручник чији се аутори баве правилним и постепеним развијањем основних  математичких појмова код деце, као и на нов приручник „Од гласа до слова“, намењен онима који се  баве децом у процесу развијања предвештина читања и писања.


18. мај 2017.

Нова LEGO књига у претплати - МАЛА LEGO ЧУДА

После књига LEGO ИГРЕ и LEGO ИДЕЈЕ ево нове LEGO књиге, која стиже из штампе у августу. Искористите могућност да ову књигу купите у претплати по знатно нижој цени од редовне

У књизи ћете наћи детаљна упутства у сликама и по фазама рада, а она ће вам помоћи да саставите мале али изузетно реалистичне моделе најразличитијих путничких и тркачких аутомобила, авиона, бродова, камиона, џипова и разних других возила. За сваки модел дата је листа потребних LEGO коцкица. Ово је одлична и врло практична књига за заљубљенике у LEGO коцке, која вам може помоћи да и сами постанете мајстор у LEGO моделовању, па чак да можда и сами покушате да састављате сопствене моделе. 

Пошто се ради о претплати, ако се одлучите за куповину, књигу можете платити или уплатницом (електронски или уплатом на шалтеру банке или поште) или кредитном картицом, плаћање поузећем није могуће. Сви претплатници добиће свој примерак књиге пре него што се књига појави у књижарама.

На књигу се можете претплатити преко нашег сајта, у Клубу књижари "Креативни центар" (ТЦ "Еуроцентар", Дечанска 5 /Македонска 30), као и у просторијама "Креативног центра" у Градиштанској 8 на Звездари (радно време од понедељка до петка, од 8 до 16 h).


11. мај 2017.

Десет књига са попустом од 50%

 

Погледајте нови избор књига које се налазе на посебном попусту који важи само на нашем сајту!

У рубрици  Стални попуст  на нашем сајту налази се десет занимљивих књига за различите узрасте, које су снижене за 50%.

Пратите ову рубрику јер вам нудимо широк избор наслова, који се често мењају!


« Вести
      

10% за уџбенике и радне свеске за основну школу и предшколске установе;

15% за сва остала издaња

БЕСПЛАТНА достава - за наруџбине у вредности већој од 1800 дин. (након обрачуна интернет попуста) на територији Србије


 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Beležnica za svakog dečaka

© 2012 Креативни центар
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. +381 11 38 20 483, факс +381 11 38 20 483, e-mail: info@kreativnicentar.rs