Програм LEGO® Education

 

Програм LEGO® Education смислили су стручњаци компаније LEGO® као подршку професионалцима који раде с децом у предшколским установама, основним и средњим школама. LEGO® Education конципиран је тако да деци кроз игру пружи образовна и развојна искуства у оквиру групе у којој сарађују.

Креативни центар је једини овлашћени увозник програма LEGO® Education за Србију.

ДАЉЕ  


10. новембар 2017.

Десет књига на попусту од 50%

Погледајте нови избор књига које се налазе на посебном попусту који важи само на нашем сајту!

У рубрици  Стални попуст  на нашем сајту налази се десет занимљивих књига за различите узрасте, које су снижене за 50%.

Пратите ову рубрику јер вам нудимо широк избор наслова, који се често мењају!


09. новембар 2017.

НОВО! Мисија: Музеј

Анђела се суочила са ужасом средњег интензитета: уместо да с другарима игра игрицу као што је испланирала, бива на превару одвучена у музеј. Но, посета музеју ће проћи много другачије него што је Анђела очекивала. Шта Анђелина игрица и Сава Шумановић имају заједничко? Колико је забавно играти се лоптом с малом Дубравком? Шта се дешава када мртва природа није баш сасвим мртва? Куда су одлетели петлови Паје Јовановића? И најважније: Могу ли три основца и једна тетка, која им заправо није тетка, помоћи музеју да се избави из велике невоље?

Ауторка Ивана Нешић позната по хваљеним и награђиваним књигама Зеленбабини даровии Тајна немуштог језикапредставља нам свој нови роман „Мисија: Музеј“. За разлику од прве две књиге у којима се бави нашом народном митологијом и традицијом, у новом роману њена тема је српско сликарство. У свом препознатљивом маниру уз преплитање хумора и мале дозе страве присутне ту тек да нас увуче у узбудљиву авантуру, она компонује овај забавни детективски роман у којем нас упознаје са делима и животима великих сликара: Катарина Ивановић, Сава Шумановић, Милена Павловић Барили, Надежда Петровић, Паја Јовановић само су неки од јунака које срећемо у овој књизи. Као историчар уметности и заљубљеник у стваралаштво ових уметника она ће нам скренути пажњу на две ствари: пре свега на сјајне и узбудљиве животе наших великих сликара, поруке и идеје за које су се борили, а потом и на стање у којем се налазе данашњи музеји.

Ивана Нешић већ се доказала као добар приповедач, о томе сведоче награде „Невен“ и „Раде Обреновић, као и то што је књига Зеленбабини даровиуврштена у лектиру.

Роман „Мисија: Музеј“ наменила је старијим основцима али и свим младим љубитељима ликовног стваралаштва.  У књизи су коришћене репродукције Народног музеја уз илустрације које је урадио Борис Кузмановић.

Овaj занимљиви роман можете наручити преко нашег сајта, купити у у Клубу књижари "Креативни центар" у Београду (ТЦ "Еуроцентар", Дечанска 5 /Македонска 30), као и у свим боље снабдевеним књижарама широм Србије.


08. новембар 2017.

НОВО! Рецепти за децу

Kњига „Рецепти за децу“ садржи 32 дивно илустроване карте са занимљивим рецептима намењених деци. Уведите дете у свет нових укуса, мириса и боја и крените на кулинарско путовање. Време је да цела породица почне да кува! 

Укусне рецепте је припремила Џоана Ментел, новинарка и психолог, оснивач радионице за кување „Деца у доброј форми“. Она већ годинама промовише здраву исхрану и с одушевљењем кува заједно с децом.

 

Ову књигу можете наручити преко нашег сајта, купити у у Клубу књижари "Креативни центар" у Београду (ТЦ "Еуроцентар", Дечанска 5 /Македонска 30), као и у свим боље снабдевеним књижарама широм Србије.


07. новембар 2017.

НОВО! Мачак бескућник

У едицији „Сликовнице“ која је намењена предшколцима и млађим основцима који тек започињу самостално читање, објављена је сликовница „Мачак бескућник и још једна прича“, ауторке Љиљане Митић, уз илустрације Душана Павлића.

У две узбудљиве приче сазнаћемо могу ли пас и мачка бити пријатељи, а приче мачора Малог и керуше Малене биће добар повод за разговорродитеља и деце о животињама које живе на улици.

 

Ову књигу можете наручити преко нашег сајта, купити у у Клубу књижари "Креативни центар" у Београду (ТЦ "Еуроцентар", Дечанска 5 /Македонска 30), као и у свим боље снабдевеним књижарама широм Србије.


06. новембар 2017.

НОВО! Шта све Ана зна…О срећи

Како се осећамо кад ходамо боси по песку, кад изненада на небу угледамо дугу, кад прескачемо вијачу или трчкарамо с кућним љубимцем? Из најновије сликовнице преклапалице из серије о девојчици Ани дете ће сазнати како и мале свари могу да нас обрадују и учине срећним.

Сликовница О срећиСимеона Маринковићадванаеста је књига у едицији Шта све Ана зна, намењеној најмлађим читаоцима – предшколцима.Кроз дружење са једном од омиљених јунакиња Креативног центра дете ће сазнати шта су правила лепог понашања, шта је право другарство, зашто је потребно хранити се здраво, а зашто је важно имати своје обавезе у кући и у вртићу, а добиће савете и о многим другим темама које су описане у овим књигама.

 

Књиге из ове едиције можете наручити преко нашег сајта, купити у у Клубу књижари "Креативни центар" у Београду (ТЦ "Еуроцентар", Дечанска 5 /Македонска 30), као и у свим боље снабдевеним књижарама широм Србије.


« Вести
      

10% за уџбенике и радне свеске за основну школу и предшколске установе;

15% за сва остала издaња

БЕСПЛАТНА достава - за наруџбине у вредности већој од 1800 дин. (након обрачуна интернет попуста) на територији Србије


 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Beležnica za svakog dečaka

© 2012 Креативни центар
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. +381 11 38 20 483, факс +381 11 38 20 483, e-mail: info@kreativnicentar.rs