Програм LEGO® Education

 

Програм LEGO® Education смислили су стручњаци компаније LEGO® као подршку професионалцима који раде с децом у предшколским установама, основним и средњим школама. LEGO® Education конципиран је тако да деци кроз игру пружи образовна и развојна искуства у оквиру групе у којој сарађују.

Креативни центар је једини овлашћени увозник програма LEGO® Education за Србију.

ДАЉЕ  


04. септембар 2018.

НОВО! Црвенкапа књига и слагалица

Kутија с књижицом у којој је класична бајка препричана на занимљив начин и атрактивна слагалица од 30 делова.

Прочитај класичну бајку препричану на занимљив начин и сазнај како се Црвенкапа спасла из прождрљивих чељусти лукавог и препреденог вука! Сложи занимљиву слагалицу намењену деци стариојој од три године.

 

Кутију у којој се налазе књига и слагалица можете наручити преко нашег сајта, купити у нашој књижари у Београду (ТЦ Еуроцентар, Македонска 30), или у некој од боље снабдевених књижара широм Србије.


03. септембар 2018.

НОВО! Пројектна настава - приручник за учитеље

Приручник који је пред вама креиран је с циљем да помогне учитељима у планирању и реализацији пројектне наставе у првом разреду. У њему ћете наћи све важне информације о овом облику наставе, као и конкретне предлоге пројеката с припремама за сваки час. 

У пројектима које смо вам понудили обрађене су важне теме, као што су правила лепог понашања, безбедност у саобраћају, брига о животној средини, здрава исхрана итд. Сви они омогућавају повезивање различитих предмета и развијање међупредметних компетенција, што је уједно и главни циљ пројектне наставе, а могу бити и подстицај за даљи креативни рад учитеља.

Ову књигу можете наручити преко нашег сајта, купити у нашој књижари у Београду (ТЦ Еуроцентар, Македонска 30), или у некој од боље снабдевених књижара широм Србије.


28. август 2018.

Нове цене испоруке

Од 31. августа 2018. године важиће нове цене за транспорт и испоруку књига наручених преко нашег сајта www.kcknjizara.rs.

Нове цене односиће се на испоруке на територији Србије.

-          уколико сте књиге платили унапред кредитном картицом (VISA, MasterCard i Maestro) или уплатницом (општом или електронском) трошкови испоруке биће 180,00 динара;

-          уколико ћете књиге платити поузећем (приликом преузимања) трошкови испоруке биће 220,00 динара.

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.


21. август 2018.

НОВО! Пут око села

Нова књига из едиције Пустоловине за предшколце - Пут око села!

Ово је још једна узбудљива прича Бране Цветковића - писца, редитеља, преводиоца и једне од најзначајнијих фигура наше дечје књижевности.

Kако ће се три радознала пилета извући из велике и страшне поплаве која је задесила њихово село? Да ли ће пронаћи пут до своје забринуте маме коке? Сазнајте како су ови несташни пилићи успели да се изборе с поплавом. Да ли им је неко у томе помогао?

Ову књигу можете наручити преко нашег сајта, купити у нашој књижари у Београду (ТЦ Еуроцентар, Македонска 30), или у некој од боље снабдевених књижара широм Србије.


17. август 2018.

Где можете купити уџбенике „Креативног центра“?

Уџбенике „Креативног центра“ можете наручити сa интернет попустом од 10% преко сајтова www.kcknjizara.rs(одељак Уџбеници) или www.kcskola.rs

За све онлајн наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

Погледајте упутство за наручивање преко сајта.

Уџбенике, такође с попустом од 10%, можете купити: 
– у Клубу књижари „Креативни центар" у Београду – ТЦ  „Еуроцентар“ (Македонска 30 / Дечанска 5), радно време: радним данима од 9 h до 21 h, суботом од 9 h до 17 h;
– у просторијама „Креативног центра“ на Звездари (Градиштанска 8), радно време: од понедељка до петка, од 8 h до 16 h.

 

По редовним ценама уџбенике „Креативног центра“ можете купити и у некој од књижара широм Србије – погледајте списак књижара у којима се продају наши уџбеници


« Вести
      

 

10% за уџбенике и радне свеске за основну школу и предшколске установе; 

15% за сва остала издaња

БЕСПЛАТНА достава - за наруџбине у вредности већој од 1950 дин. на територији Србије.

Beležnica za svakog dečaka

© 2012 Креативни центар
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. +381 11 38 20 483, факс +381 11 38 20 483, e-mail: info@kreativnicentar.rs