Програм LEGO® Education

 

Програм LEGO® Education смислили су стручњаци компаније LEGO® као подршку професионалцима који раде с децом у предшколским установама, основним и средњим школама. LEGO® Education конципиран је тако да деци кроз игру пружи образовна и развојна искуства у оквиру групе у којој сарађују.

Креативни центар је једини овлашћени увозник програма LEGO® Education за Србију.

ДАЉЕ  


09. фебруар 2018.

НОВО! Књиге за купање

Стави ме у воду и посматрај како мењам боју!

Две чаробне сликовнице за купање намењене су најранијем узрасту и код деце развијају љубав према читању.

У књижици „Бућ–бућ!“ откријте како жабица скаче у воду, како паче плива до маме и како хоботница маше својим пипицима, док ћете уз књигу „Пљус–пљус!“  научити како плива корњача , како кит штрца воду и ко то пљуска репом.

Књиге за купање можете купити преко нашег сајта, у Клубу књижари „Креативни центар“ у Београду (ТЦ „Еуроцентар“, Дечанска 5 / Македонска 30), као и у свим боље снабдевеним књижарама широм Србије.


05. фебруар 2018.

НОВО! Карте за игру „7 породица – Животиње“ и „ЛАЖЕШ! – Животиње с фарме“

У занимљивој игри памћења „7 породица – Животиње“ пронађи и спој све чланове седам животињских породица. Уз игру „ЛАЖЕШ! – Животиње с фарме“ вежбај размишљање и интуицију – ослободи се свих карата и раскринкај лажљивце…али пази да не погрешиш!

Ове две занимљиве игре можете купити преко нашег сајта, у Клубу књижари „Креативни центар“ у Београду (ТЦ „Еуроцентар“, Дечанска 5 / Македонска 30), као и у свим боље снабдевеним књижарама широм Србије.

 

             

 


24. јануар 2018.

Комплет ВЕЖБАМ ЗА МАЛУ МАТУРУ

Седам збирки из едиције Вежбам за малу матуру помоћи ће ученицима да обнове појмове кључне за разумевање градива, да унапреде знање које треба да понесу из основне школе и да се успешно припреме за полагање мале матуре.

Збирке за биологијуфизику, хемијугеографију и историју садрже по 250 задатака, док су збирке за математику и српски језик обимније – збирка за српски језик обухвата 420 задатака, а за математику 786. Поред тога, у збирци за математику на почетку сваке области налази се кратак подсетник, док се на крају сваке области налазе два теста за проверу усвојености знања.

Све збирке организоване су на сличан начин. Задаци су распоређени по областима, а у оквиру сваке области подељени су у три нивоа постигнућа: основни, средњи и напредни. На крају сваке збирке налазе се решења свих задатака, одговарајуће шифре стандарда уз решења, као и листа свих стандарда за крај обавезног образовања за дати предмет.

Комплет од 7 збирки за припрему завршног испита тренутно је на попусту од 40%.

Комплет Вежбам за малу матуру с попустом можете купити у Клубу књижари "Креативни центар" у Београду  (ТЦ "Еуроцентар", Македонска 30), као и на нашем сајту.


17. јануар 2018.

Награда "Политикиног Забавника" за "Све је у реду"

Књига "Све је у реду" ауторке Јасминке Петровић, у издању "Креативног центра", овогодишњи је добитник Награде "Политикиног Забавника"  за најбоље књижевно дело за младе објављено у 2017. години

Жири у саставу: Небојша Брадић (председник), Владимир Костић, Душан Петричић, Зоран Симјановић и Петар Милатовић одлуку је донео већином гласова. 

У образложењу одлуке жирија, поред осталог, пише: „Ауторка се бави најдраматичнијим, најделикатнијим и најинтригантнијим развојним периодом, адолесценцијом, коју добро познаје и осећа, као да је и сама још увек живи. Уплашени, збуњени, под наизменичним олујним налетима очаја и еуфорије, адолесценти о којима ауторка пише, уместо ослонца који траже, ударају у девастирани вредносни систем, растурене породице, неме и незаинтересоване школе и целокупно друштво које је у дубокој кризи. 

У директном, аутентичном језику младих, истовремено у вињетама и структури, Јасминка Петровић истражује, описује, рефлектује и вешто повезује промене у емоционалном животу од најмлађих дана до зрелости и последњих степеница живота. Она  се  храбро, хумано и мудро ослања на резилијентност овог турбулентног развојног периода и тако успева да интегрише свет адолесцената у друштво у којем живимо, стварајући дело које истовремено носи дневну актуалност и трајну вредност.“

На 39. конкурс стигла су 54 наслова, а међу издањима која су се нашла у најужем избору био је и роман "Крокодил пева" Весне Алексић, такође у издању "Креативног центра". 

Награда ће бити свечано уручена у четвртак, 25. јануара 2018, у свечаној сали Скупштине града Београда. 

"Креативни центар" честита ауторки на овом значајном успеху!


15. јануар 2018.

Продужена акција КЊИГОПАКЕТИЋИ до краја јануара

Због великог интересовања акција КЊИГОПАКЕТИЋИ биће продужена до краја јануара!

Више од 25 комплета књига за различите узрасте, с попустима и до 80%, можете наћи у Клубу књижари Креативни центар (ТЦ Еуроцентар, Македонска 30), а избор од 10 комплета налази се и на нашем САЈТУ.

Реч је о пажљиво одабраним и лепо упакованим књигама. Сваки пакетић садржи од три књиге до десет књига, а ове године издвајамо и три нова комплета – књигопакетић Смехотрееессс, у којем се налазе три књиге вицева, комплет Језичке цртице, који обухвата књиге из језичке трилогије Виолете Бабић, као и пакетић Више од лектире, у којем су изванредно опремљена издања Поп Ћира и поп Спира, Зона Замфирова и Приче о светоме Сави.


« Вести
      

10% за уџбенике и радне свеске за основну школу и предшколске установе;

15% за сва остала издaња

БЕСПЛАТНА достава - за наруџбине у вредности већој од 1800 дин. (након обрачуна интернет попуста) на територији Србије


 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Beležnica za svakog dečaka

© 2012 Креативни центар
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. +381 11 38 20 483, факс +381 11 38 20 483, e-mail: info@kreativnicentar.rs