Од данас, 15. 10. 2018, па све до 15. 1. 2019. популарни роботEV3 LEGO® Education Mindstroms (45544) биће јефтинији за 10.000 динара!

Уместо 66.500,00 динара, коштаће 56.500,00 динара са ПДВ-ом. Искористите прилику и набавите ово изванредно учило по сниженој цени!

Попуст ће важити и за пуњач 10V (45517), који ће уместо 5.250,00 динара коштати 4.500,00 динара са ПДВ-ом у наредна три месеца. Препорука произвођача је да се овај пуњач обавезно користи уз основни EV3 LEGO® Education Mindstorms (45544).

ДАЉЕ  27. November 2018.

Књиге с пoтписима аутора

У Клубу књижари "Креативни центар" у Београду (ТЦ Еуроцентар, Македонска 30) можете купити књиге с потписима наших аутора!

Међу потписаним књигама налазе се нова издања Весне Видојевић Гајовић, Иване Нешић, Златка Васића и Дејана Алексића.
Ту су и нова књига Каква женска! ауторки Јелене Митровић и Соње Бајић, као и две књиге ирске ауторке Џуди Кертин, која је била наша гошћа на претходном Београдском сајму књига.

 


26. November 2018.

НОВО! Куки се враћа

Најомиљенија играчка шестогодишњег Ондре је плишани меда Kуки којег дечакова мама једног дана баца у контејнер јер, како каже, из њега почиње да испада пиљевина, а она лоше утиче на дечакову астму. Увече, пред спавање, Ондра замишља како Kуки чезне да се врати кући и мисли о томе шта би све морао да предузме када се буде нашао у свету шумских животиња и бића, која, за разлику од Kукија, нису навикла да се мазе. 
Овај узбудљив роман о медведићу који је хтео да остане на полици, али је морао да стане на плишане ноге и постане херој, написао је, према свом истоименом филму, познати чешки режисер и сценариста Јан Свјерак. 

Ову књигу можете наручити преко нашег сајта, купити је у нашој књижари у Београду (ТЦ Еуроцентар, Македонска 30) или у некој од боље снабдевених књижара широм Србије.


23. November 2018.

НОВО! Библија. 40 библијских личности

Упознајте 40 значајних личности о којима се говори у Библији. Сазнајте ко су им родитељи, а ко потомци, ко су им били пријатељи, а ко непријатељи, у којим су важним догађајима учествовали и какав је био њихов однос с Богом.

У питању је нова књига у едицији у оквиру које је представљено 40 фудбалских величина, као и 40 поп-рок звезда, а у припреми је и нова књига у којој ћемо упознати 40 значајних научника.

Књигу Библија. 40 библијских личностиможете наручити преко нашег сајта, купити је у нашој књижари у Београду (ТЦ Еуроцентар, Македонска 30) или у некој од боље снабдевених књижара широм Србије.


22. November 2018.

НОВО! Пеца воли Моцарта и Пеца воли оперу

За све оне који су уживали уз звучне књиге Пеца и шумски оркестар и Пеца и циркуски оркестар стигла су две нова занимљива издања – Пеца воли Моцарта и Пеца воли оперу.

После упознавања с инструментима у претходне две књиге, у новим  књигама, симпатични јунак Пеца упознаје свет опере и најчувенија Моцартова дела. Дете ће притиском прста на означене кружиће моћи да чује како звуче Моцартова музика и чувене оперске арије.

У књизи Пеца воли оперу, Пеца са својом најбољом другарицом МиМи посећује париску Оперу, али пошто су изгубили водича, сами упознају занимљиви свет иза сцене. У овој књизи деца могу чути 11 изабраних оперских арија из чувених опера Чаробна фрула, Кармен, Севиљски берберин и других, а уз то ће и научити више о овом музичком жанру.

У књизи Пеца воли Моцарта главни јунаци проводе Светски дан музике, 21. јун, уживајући у најпознатијим делима овог чувеног композитора, попут Турског марша, Мале ноћне музике, Реквијема и других, а уједно се упознају и са животом овог музичког генија.

„У овим књигама направљен је одличан избор музичких нумера које читаоци могу чути. Илустрације су духовите, веселе и топле, пуне занимљивих детаља у којима ће деца сигурно уживати.“ (магазин Bookseller).

Ове књиге можете наручити преко нашег сајта, купити је у нашој књижари у Београду (ТЦ Еуроцентар, Македонска 30) или у некој од боље снабдевених књижара широм Србије.


16. November 2018.

НОВО! Ева и фламинго

Ева и фламинго је прва књига за децу ауторке Марије Стојановић. Ова сликовница у стиху говори о девојчици Еви, која жели кућног љубимца, и њеним родитељима, који се тој жељи противе. Ипак, у тренутку када се читаоцима учини да је ово само још једна прича о деци и кућним љубимцима ауторка прави забаван преокрет и уводи још једну јунакињу – животињу која је пожелела да има људско дете, и то баш Еву.

Модеран и разигран дух ове сликовнице употпуњују подједнако веселе илустрације Нина Маљевића.

Ову књигу можете наручити преко нашег сајта, купити је у нашој књижари у Београду (ТЦ Еуроцентар, Македонска 30) или у некој од боље снабдевених књижара широм Србије.


« Вести
      

 

15% за издaња опште продукције.

Овај попуст НЕ ВАЖИ за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу.

Листу тих издања можете погледати ОВДЕ.

БЕСПЛАТНА достава - за наруџбине у вредности већој од 1950 дин. на територији Србије.

 

Beležnica za svakog dečaka

© 2012 Креативни центар
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. +381 11 38 20 483, факс +381 11 38 20 483, e-mail: info@kreativnicentar.rs