Од данас, 15. 10. 2018, па све до 15. 1. 2019. популарни робот EV3 LEGO® Education Mindstroms (45544) биће јефтинији за 10.000 динара!

Уместо 66.500,00 динара, коштаће 56.500,00 динара са ПДВ-ом. Искористите прилику и набавите ово изванредно учило по сниженој цени!

Попуст ће важити и за пуњач 10V (45517), који ће уместо 5.250,00 динара коштати 4.500,00 динара са ПДВ-ом у наредна три месеца. Препорука произвођача је да се овај пуњач обавезно користи уз основни EV3 LEGO® Education Mindstorms (45544).

ДАЉЕ  01. March 2019.

НОВО! Илустровани кључ за дечје кризе

У новом приручнику „Креативног центра“ објављеном у едицији „Добар родитељ“ на сликовит и духовит начин описане су бројне методе које се могу применити у раду са свом децом, а нарочито су погодне за хиперсензибилну децу. Методе су засноване на принципима „Позитивне дисциплине“ и дају сасвим конкретне савете о томе како да се поступа у ситуацијама у којима дете нешто неће (неће да уради домаћи, неће да распреми собу, неће да се обуче…), у којима не уме да влада собом (када је реч о таблету и мобилном телефону, о понашању у ресторану или колима…), има ниско самопоштовање (не воли да губи, мисли да је безвредно…) или тешко остварује социјалне контакте (нема ниједног пријатеља, насилно је према другима, понаша се неваспитано…).

На крају приручника ауторке пружају родитељима десет општих савета за напредовање на васпитном путу, од којих су неки: „Научимо да уђемо у свет свог детета и да се повежемо с њим“, „Схватимо које се потребе крију иза дететовог напорног понашања“, „Непрестано подешавајмо васпитни став како бисмо пратили дететов развој“ и многи други.

Књига Илустровани кључ за дечје кризе настала је захваљујући сусрету двеју мама, које су у њој објединиле и укрстиле своје тачке гледишта, свој сензибилитет и искуства. То су учиниле како би позвале све родитеље да промене угао гледања да би разумели децу и оно што се одиграва у свакодневним „кризним“ и конфликтним ситуацијама.

Ову књигу можете наручити преко нашег сајта, купити у Клубу књижари "Креативни центар" у Београду (ТЦ "Еуроцентар", Македонска 30), или у некој од боље снабдевених књижара широм Србије.


20. February 2019.

НОВО! Бонго. Или: Дружина ретких кућних љубимаца

Био једном један жути балон. Имао је нацртане очи тако да може да види свет око себе и уста да може да се осмехује, а добио је и нацртано срце да би могао некога да воли. Тај балон се звао Бонго и највише на свету је желео да буде нечији кућни љубимац.

Књига ауторке Весне Ћоровић Бутрић Бонго. Или: Дружина ретких кућних љубимаца говори о једном необичном јунаку и његовој потрази за пријатељима и месту којем ће припадати. Како је сваки крај само нови почетак тако и права авантура овог жутог балона започиње једним крајем. Када напусти свој дом и крене на пут око солитера у којем живи, Бонго ће упознати многе обичне и необичне кућне љубимце. Уз њихову помоћ научиће много о томе чему служе очи и уста и уши, а понајвише о томе чему служи срце. Оно ће му и показати пут и сигурно га водити до места којем ће припадати заувек.

Књига Бонго. Или: Дружина ретких кућних љубимаца изашла је у едицији Од читања се расте и намењена је читачима почетницима, а самим тим је и прилагођена потребама ове циљне групе. Већи фонт и проред олакшавају малим читачима савладавање ове вештине, док их ведре илустрације младе илустраторке Мање Ћирић на прави начин уводе у свет Бонгових авантура.

Ову књигу можете наручити преко нашег сајта, купити у Клубу књижари Креативни центар у Београду (ТЦ Еуроцентар, Македонска 30), или у некој од боље снабдевених књижара широм Србије.

 


14. February 2019.

Радно време "Креативног центра" за време празника

Клуб књижара „Креативни центар“ у Београду 

 

Петак, 15. фебруар – књижара неће радити

Субота 16. фебруар – књижара неће радити

 

Наручивање преко сајта

 

Што се тиче наручивања преко нашег сајта www.kcknjizara.rs, све наруџбине које стигну до 13. фебруара биће послате редовним путем.

Наруџбине које стигну током нерадних дана слаће се од првог следећег радног дана (18. фебруара).

 

 


14. February 2019.

НОВО! Тиги, време је за спавање

Упопуларној едицији Отвори прозорчић! објављена је сликовница Тиги, време је за спавање у којој ће се најмлађи читаоци упознати с новим јунаком Тигрићем Тигијем. Време је за спавање, а Тиги не жели да заспи док не пронађе омиљену играчку – медведића.

Преклапалица Тиги, време је за спавање, као и остале књиге из едиције Отвори прозорчић!, упознаје малишане с првим речима, подстиче машту, развија истраживачки дух и способност довођења слика и појмова у међусобну везу. Отварањем прозорчића иза којих се крију одговори најмлађи читаоци ће, уз Тигијеву помоћ, на забаван и подстицајан начин стећи добре навике, научиће да именују животиње и сазнаће многе занимљивости. Једноставан текст и топле илустрације прилагођене су деци у узрасту до три године, а прозорчићи који се отварају претварају картонску сликовницу у занимљиву играчку. Питања упућују децу на посматрање, запажање, размишљање и закључивање, што помаже развоју маште и интелигенције. Конципиране на тај начин – као комбинација књиге и играчке – сликовнице из ове едиције идеалне су за развијање почетног позитивног односа према књизи код најмлађих читалаца.

Вредност врхунски одштампане картонске сликовница с прозорчићима Тиги, време је за спавање, поред њене привлачности и едукативности, јесте и у томе што је дело домаћих аутораСимеона Маринковића и Славице Марковић, писаца популарних дечјих књига, и Евелине Даневе Рајнингер, веома талентоване илустраторке.
У припреми је књига Тиги, хајдемо у шетњу, друга сликовница о овом симпатичном јунаку, која ће бити објављена до краја марта.

Књигу Тиги, време је за спавање можете наручити преко нашег сајта, купити у Клубу књижари Креативни центар у Београду (ТЦ Еуроцентар, Македонска 30), или у некој од боље снабдевених књижара широм Србије.


11. February 2019.

Недеља за заљубљене

 


Ове недеље заљубите се у књиге!

Пет одличних књига о љубави и заљубљивању биће снижено за 30%, само до недеље, 17. фебруара.

У оквиру ове акције снижени су духовити приручници за тинејџере Љубав и Уџбеник за заљубљивање, нежна књига поезије за млађе основце Мале љубавне песме која је проглашена за Најлешу дечју књигу на Београдском сајму књига 2017,  Приче о љубави – збирка љубавних прича о Орфеју и Еуридики, Пјеру и Марији Kири и многим другим чувеним паровима.

За мало старије читаоце препоручујемо књигу Шекспир за заљубљене, која с позоришне сцене и из песничких антологија извлачи шекспировску науку о љубави како би нам пружила неке од одговора на питања: Зашто неке особе немају среће у љубави? Kако се излечити од љубави? Постоји ли љубав за цео живот? У чему је тајна завођења? Kако се борити против љубоморе? 

Акција Недеља за заљубљивање важи на сајту, као и у Клубу књижари Креативни центар у Београду (ТЦ Еуроцентар, Македонска 30).


« Вести
      

 

15% за издaња опште продукције.

Овај попуст НЕ ВАЖИ за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу.

Листу тих издања можете погледати ОВДЕ.

БЕСПЛАТНА достава - за наруџбине у вредности већој од 1950 дин. на територији Србије.

 

Beležnica za svakog dečaka

© 2012 Креативни центар
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. +381 11 38 20 483, факс +381 11 38 20 483, e-mail: info@kreativnicentar.rs