Од данас, 15. 10. 2018, па све до 15. 1. 2019. популарни роботEV3 LEGO® Education Mindstroms (45544) биће јефтинији за 10.000 динара!

Уместо 66.500,00 динара, коштаће 56.500,00 динара са ПДВ-ом. Искористите прилику и набавите ово изванредно учило по сниженој цени!

Попуст ће важити и за пуњач 10V (45517), који ће уместо 5.250,00 динара коштати 4.500,00 динара са ПДВ-ом у наредна три месеца. Препорука произвођача је да се овај пуњач обавезно користи уз основни EV3 LEGO® Education Mindstorms (45544).

ДАЉЕ  10. December 2018.

Календар на поклон!

Почела је подела календара Креативног центра за 2019. годину!

 

Уз сваку куповину у Клубу књижари Креативни центар (ТЦ Еуроцентар, Македонска 30) или преко сајта www.kcknjizara.rs сваки купац на поклон добија зидни календар са илустрацијама из најновијих издања Креативног центра.

 


03. December 2018.

Новогодишњи књигопакетићи

Нека ваш новогодишњи поклон садржи и добру књигу!

Као и претходних година, припремили смо вам посебну понуду новогодишњих књихопакетића за различите узрасте!

Новогодишњи књигопакетићи с попустом до 60% могу се наћи у Клубу књижари Креативни центар (ТЦ Еуроцентар, Македонска 30, I спрат). Они који нису из Београда или они којима је једноставније да купују преко интернета на  нашем сајту могу пронаћи избор од десет пакетића, такође намењених свим узрастима.

Реч је о пажљиво одабраним и лепо упакованим књигама. У књижари је у понуди скоро 40 различитих пакетића – по неколико комплета књига за малишане који се тек упознају с књигама, потом за децу предшколског узраста, као и за млађе основце и тинејџере.

Новогодишњи књигопакетићи продаваће се до 15. јануара у књижари и преко сајта, а за све поруџбине преко нашег сајта на територији Србије у вредности већој од 1950 динара испорука је бесплатна.


03. December 2018.

НОВО! Контролне вежбе из Света око нас за први разред основне школе

Kонтролне вежбе намењене су провери знања и вештина из области које су предвиђене програмом за предмет Свет око нас.

Збирка садржи 12 вежби за групу А и 12 вежби за групу Б. На крају сваке вежбе дата је табела са исходима који се проверавају. Листа исхода је изведена из описа знања и вештина предвиђених програмом, а формулације су језичко стилски прилагођене узрасту ученика првог разреда. Одговори ученика се процењују као тачни, делимично тачни и нетачни, а у табелама су сликовно представљени.

Осим за проверу знања могу се користити и за вежбање на часовима у школи и за рад код куће. На крају збирке налазе се описи симбола и предлог за процењивање с примерима различитих типова задатака из прве вежбе.    

Ову књигу можете наручити преко нашег сајта, купити је у нашој књижари у Београду (ТЦ Еуроцентар, Македонска 30) или у некој од боље снабдевених књижара широм Србије.


30. November 2018.

Како да боље организујеш своје време за супер резултате у школи

Припреме за крај првог полугодишта су у пуном јеку. Писмени задаци, контролне вежбе, припрема приредбе за крај године, тренинзи, додатне активности… Добра организација је потребна свима, а пре свега деци.

Како би се се суочили са свим изазовима које крај полугодишта доноси Креативни центар и ауторка ПланУМ дневника Александра Шаровић Атанасовска припремили су радионицу Како да боље организујеш своје време за супер резултате у школи намењену ученицима петог и шестог разреда.

Циљ ове радионице која ће бити организована у неколико београдских школа јесте да ученици пронађу разлоге за слабију организацију времена и поставе паметне циљеве на основу којих ће моћи да направе детаљан план и одрже фокус на стварима које су им битне, а да се уз то и добро забаве и науче нешто ново о себи.

Прва радионица, која је прошла веома успешно, одржана је у ОШ Раде Драинац, а у плану је да ауторка Александра Шаровић Атанасовска и ПР менаџер Креативног центра Јелена Драгојловић до краја децембра посете и основне школе Дринка ПавловићЂорђе Крстић, Васа Пелагић и Драган Лукић. Све радионице организоване су у сарадњи са библиотекарима поменутих школа.

ПланУМ дневник је планер обогаћен пажљиво одабраним и добро смишљеним вежбама које доприносе личном развоју. Помоћу задатака за постављање циљева и планирање ПланУМ дневник стимулише дете да буде одговорно и истрајно.

Осим што ће деци и младима помоћи да побољшају пажњу, формирају радне навике, открију своје таленте и вештине и препознају личне склоности и квалитете, ПланУМ дневник ће подстицати родитеље да с дететом отворено разговарају о његовим жељама, потребама, плановима, страховима, дилемама и на тај начин ће допринети развијању искренијег и дубљег међусобног односа.


29. November 2018.

Десета, јубиларна књига вицева Да пукнеш од смеха

Десета, јубиларна збирка вицева Да пукнеш од смеха 10 садржи мноштво нових, савременијих вицева који ће насмејати целу породицу. Илустрације Добросава Боба Живковића нераскидиви су део ведрог расположења које књига обезбеђује.

Издања из едиције Да пукнеш од смеха осмислила је проф. др Вера Смиљанић, дугогодишњи професор развојне психологије на Филозофском факултету у Београду и истраживач хумора код деце школског узраста, и заједно са својим унуком Видом Стамболовићем прикупљала их баш од деце.  Хумор благотворно делује на децу и помаже им у задовољавању психолошких потреба везаних за ово доба. На школском узрасту вицеви су и веома важан облик комуникације међу децом, па је и то разлог огромне популарности овог издања.

Сви вицеви у овој едицијипраћени сумаестралним илустрацијама Боба Живковића, које су допринеле популарности и препознатљивости ове едиције.

Све књиге из ове едиције можете наручити преко нашег сајта, купити је у нашој књижари у Београду (ТЦ Еуроцентар, Македонска 30) или у некој од боље снабдевених књижара широм Србије.


Претходне вести / Архива »
      

 

15% за издaња опште продукције.

Овај попуст НЕ ВАЖИ за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу.

Листу тих издања можете погледати ОВДЕ.

БЕСПЛАТНА достава - за наруџбине у вредности већој од 1950 дин. на територији Србије.

 

Beležnica za svakog dečaka

© 2012 Креативни центар
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. +381 11 38 20 483, факс +381 11 38 20 483, e-mail: info@kreativnicentar.rs