Нове сликовнице - Три у једној

15.01.2019

"Чудесна дивљина" и "Весело језерце" су две нове картонске сликовнице са едукативним садржајем за најмлађе читаоце и са иновативним интерактивним техничким решењем.

 „Жут и туфнаст дуги врат кренуо пут неба. Сочно лишће горе виси, то њој сада треба. Ко је то?“ Стихови који се лако памте децу ће у књизи Чудесна дивљина упознати са животињама из афричке дивљине. 

Занимљиве детаље о животињама које живе у језеру или око њега откриће у књизи Весело језерце – „Када лабуд реком плови, клизи нежно као брод, а на сувом, друга прича, трапав му је ход. Ко се гега као лабуд?“

Да би деца открила о којим животињама је реч, потребно је да погурају два прореза обележена стрелицом, који се налазе на свакој страни. После тога једна страница ће се претворити у две!  Ове оригиналне сликовнице допашће се најмлађим читаоцима, али и њиховим родитељима, јер уз учење пружају баш добру забаву.

Ове две књиге можете наручити преко нашег сајта, купити у Клубу књижари "Креативни центар" у Београду (ТЦ "Еуроцентар", Македонска 30), или у некој од боље снабдевених књижара широм Србије.

Корисни линкови

banka intesa