НОВО! Клуб летећих тетака

30.05.2019

У едицији "Свет је један", намењеној основцима, објављен је нови роман за уживање и кикотање - "Клуб летећих тетака".

Аутор овог занимљивог романа је пољски писац Рафал Витек, по образовању професор страних језика, по животном опредељењу писац за децу. Написао је двадесет једну књигу. Пише поезију, приче, радио-драме за децу и романе. Добитник је престижних пољских књижевних награда. Сматра да су деца најважнија на свету, ако не и у свемиру. 

У књизи Клуб летећих тетака млађи основци ће упознати дечака Емила кога је мама изненада спаковала и за распуст послала богу иза ногу, код остареле тетке? Па још са Соњом, најгором и најнепријатнијом од свих његових сестара од тетака, ујака, стричева… А и та тетка је прилично чудна – само гунђа и звоца и назива обоје мангупима и баксузима. Онда су ту и стари бицикли, напуштена кула, локални чудак који уме да поправи све живо и његов дивљи унук, две још старије тетке, мистерија из далеке прошлости и – сасвим јединствена авантура… 

Књиге из едиције "Свет је један" представљају квалитетну савремену литературу за младе читаоце. Ова серија садржи преко 100 веома занимљивих и духовито написаних романа, чији су аутори познати дечји писци из целог света, од којих су многи награђивани и међународно признати. Едиција је настала из жеље да се младим читаоцима покаже како све оно што одрастање носи – и радости и невоље – с њима деле њихови вршњаци широм планете. 

Ову књигу можете наручити преко нашег сајта, купити у Клубу књижари "Креативни центар" у Београду (ТЦ "Еуроцентар", Македонска 30), или у некој од боље снабдевених књижара широм Србије.

 

Корисни линкови

banka intesa