Нова едиција за најмлађе – БАЈКЕ

21.05.2019

У новој едицији „Бајке“, најпознатије бајке света прилагођене су узрасту најмлађих читалаца. Прве у овој серији су књиге „Пепељуга“ и „Принцеза на зрну грашка“.

Текстови познатих бајки, које су прилагодили и сажели Симеон Маринковић и Славица Марковић, подстичу дете да допуни и прошири причу, а привлачне илустрације домаћих илустраторки позивају на пажљиво посматрање и уочавање детаља. Књига „Пепељуга“ приређена је према познатој бајци Шарла Пероа и праћена је занимљивим илустрацијама Мање Ћирић, док ће се са чувеном бајком Ханса Кристијана Андерсена „Принцеза на зрну грашка“ најмлађи читаоци упознати уз живописне илустрације Милице Раденковић. Књиге из едиције „Бајке“ намењене су дружењу деце и родитеља.

Након Пепељуге и Принцезе на зрну грашка ускоро стижу и књиге Мачак у чизмама, Снежана и седам патуљака, Успавана лепотица и Ружно паче!

Ове књиге можете наручити преко сајта www.kcknjizara.rs, купити у Клубу књижари „Креативни центар“ у Београду (ТЦ „Еуроцентар“, Македонска 30) или у некој од боље снабдевених књижара широм Србије.

Корисни линкови

banka intesa