НОВО! Пројектна настава 2. Приручник за учитеље

16.07.2019

С циљем да помогне учитељима у планирању и реализацији пројектне наставе у другом разреду разреду, недавно је објављен приручник под називом „Пројектна настава 2. Приручник за учитеље".

У овом приручнику ћете наћи све важне информације о овом облику наставе, као и конкретне предлоге пројеката с припремама за сваки час. У њему се налазе све важне информације о овом облику наставе, као и конкретне предлоге пројеката с припремама за сваки час. Пројектима су обухваћене следеће теме: лепо писање, дигитализација, употреба пластичних кеса и рециклажа, истраживање насеља и биљни свет који нас окружује. Обрађене теме омогућују повезивање различитих предмета и развијање међупредметних компетенција.

Ово је други приручник о пројектној настави у издању „Креативног центра" - претходне године објављен је приручник за учитеље првог разреда „Пројектна настава - приручни за учитеље", у коме су и обрађене су важне теме као што су правила лепог понашања, безбедност у саобраћају, брига о животној средини, здрава исхрана итд. 

Ова два приручника можете наручити преко нашег сајта, купити у нашој књижари у Београду (ТЦ Еуроцентар, Македонска 30), или у некој од боље снабдевених књижара широм Србије.     

 

 

Корисни линкови

banka intesa