НОВО! Имате ли кефало? 2

21.08.2019

Недавно је објављена књига „Имате ли кефало? 2“, друга од три књиге намењене свима онима који воле изазове и решавање математичких проблема.
Аутор је професор Шимон А. Ђармати, чији је серијал књига „Имате ли кефало?“ остварио велики успех деведесетих година. Због тога је „Креативни центар“ одлучио да ове јединствене задатке, намењене свим узрастима, објави у новом, осавремењеном издању, са илустрацијама младог илустратора Луке Дејановића.

Књига Имате ли кефало? 1 објављена је прошле године и, као и у њој, и у књизи Имате ли кефало? 2 читаоци старији од 12 година пронаћи ће како неке старе и познате математичке задатке тако и различите мозгалице. Срешће се с магијом бројева, илустрованим задацима, решаваће квадрате и логичке загонетке … и при томе ће се одлично забављати. Читаоцима се може чинити да је пут до решења лак, али се ту крију мале замке – треба још мало размислити да би се открило решење. За успех у решавању ових задатака довољно је основно математичко знање. На крају књиге налазе се решења свих задатака.

Ове књиге можете наручити преко нашег сајта, купити у Клубу књижари „Креативни центар“ у Београду (ТЦ „Еуроцентар“, Македонска 30) или у некој од боље снабдевених књижара широм Србије.

Корисни линкови

banka intesa