НОВО! ДА ЛАКО СХВАТИШ МАТИШ 3

09.09.2019

У издању „Креативног центра“ недавно је објављена књига „Да лако схватиш матиш 3“ која садржи преко 150 математичких проблема.

Аутори су Милан Батавељић, Милена Вранић и Слађана Маричић, а књигу је илустровао Борис Кузмановић. Задаци у збирци Да лако схватиш матиш 3 прате програм за наставу математике у трећем разреду основне школе и омогућавају примену математичких знања у ситуацијама блиским деци. 
Задаци из серијала збирки Да лако схватиш матиш 1–3 код деце подстичу радозналост и креативност, моћ расуђивања и логичко размишљање, а приликом њиховог решавања открива се смисао за математику. Аутори саветују да је помоћ родитеља или учитеља добродошла код опширнијих текстуалних задатака и код задатака који су деци тежи.
Књиге Да лако схватиш матиш 1–3 намењене су оној деци која у првом, другом и трећем разреду могу више и брже да напредују, а у припреми је и збирка намењена ученицима четвртог разреда.
„Креативни центар“ је пре више од 15 година отворио простор за креативнији и инвентивнији приступ математици, а последњих година улаже велики напор у стварање изузетне серије уџбеника, приручника и допунских материјала за наставу математике у основној школи, чиме мења традиционалну слику о математици као тешком и незанимљивом школском предмету.
Књиге из серијала „Да лако схватиш матиш 1–3“ можете наручити преко нашег сајта, купити у Клубу књижари „Креативни центар“ у Београду (ТЦ „Еуроцентар“, Македонска 30) или у некој од боље снабдевених књижара широм Србије.

Корисни линкови

banka intesa