Aкција: Књиге о животињама - 30% попуста

04.10.2019

Широм света 4. октобра обележава се Светски дан заштите животиња! Поводом обележавања овог датума, припремили смо занимљиву акцију – за куповину две одабране књиге о животињама остварићете попуст од 30%!

Књиге о животињама спадају међу омиљена издања деце различитих узраста. Књиге с прозорчићима, мекане књиге или оне с налепницама, атласи, цртанке, само су нека од занимљивих издања помоћу којих се деца могу упознати са животињским светом. Ако сте у потрази за идеалном књигом о животињама за децу, погледајте наш избор од 10 књига намењених деци у узрасту до две године, као и оних за децу старију од три или  од пет година.

Ова акција важи до 11. октобра, на нашем сајту, као и у Клубу књижари „Креативни центар“ у Београду (ТЦ „Еуроцентар“, Македонска 30).

Обележавање Светског дана заштите животиња почело је давне 1931. године, на конвенцији еколога у Фиренци. Овај датум одабран је јер се тај дан прослављао као дан св. Фрање Асишког, свеца заштитника животиња и животне средине. Временом је овај датум изгубио своје верско обележје и одавно представља празник свих љубитеља животиња, без обзира на веру и нацију.

Корисни линкови

banka intesa