НОВО! На ливади

05.10.2019

У издању "Креативног центра" објављена је сликовница "На ливади", у едицији "Ана и Филип истражују" која је намењена предшколцма. Ана и Филип су радознала деца која желе да упознају свет који их окружује. Зато крећу у узбудљиво истраживање околине: шуме, реке, мора, ливаде...

Где се сунчају гуштери? У каквом дворцу живе мрави? У којим се ливадским биљкама крије лек? Који мајушни становник ливаде има рогове као јелен?

Предвођена главним јунацима Аном и Филипом, деца крећу на ливаду – у ново истраживање природе. Њихов водич је искусни чобанин, познавалац многих тајни које крије биљни и животињски свет ливадских предела.

 

Аутор књиге На ливади је награђивани писац Симеон Маринковић, док је књигу илустровао Душан Павлић. Овај тандем стоји иза свих књига из едиције Ана и Филип истражују, као и иза свих наслова из едиције за најмлађе Шта све Ана зна, о симпатичној девојчици Ани Лукић која децу упознаје са светом који их окружује, са правилима лепог понашања и здравог живота.


Књигу можете наручити преко нашег сајта, купити у Клубу књижари у Београду (ТЦ "Еуроцентар", Македонска 30), или у некој од боље снабдевених књижара широм Србије.

 

Корисни линкови

banka intesa