НОВО! Чуда технике

18.11.2019

Књига „Чуда технике“ пружиће деци прилику да се на забаван и инспиративан начин упознају са узбудљивим светом технике и инжењерства.

Инжењеринг помаже у уобличавању света око нас – од кућа и градова у којима живимо до начина на који путујемо, па чак и до звука музике коју слушамо.

Отворите прозорчиће у овој очаравајућој књизи да бисте открили како инжењеринг функционише, шта све инжењери раде и како стварају бољи свет.

Књига Чуда технике објављена је 2018. године у Енглеској у част обележавањаГодине инжењера“, кампање коју је британска влада покренула како би скренула пажњу младима на једно од најважнијих и најтраженијих занимања данашњице.

„Без обзира на то да ли ће ову књигу наћи у школи, библиотеци или на полици код куће, сигурна сам да ће ово револуционарно издање многе будуће проналазаче и инжењере подстаћи на размишљање о томе како могу променити свет“, навела је Нусрат Гани, чланица британског Парламента и координаторка пројекта „Година инжењера“.

Ову књигу можете наручити преко нашег сајта, купити у Клубу књижари „Креативни центар“ у Београду (ТЦ „Еуроцентар“, Македонска 30) или у некој од боље снабдевених књижара широм Србије.

Корисни линкови

banka intesa