НОВО! Три жеље мачка Мишка

25.11.2019

Мачак Мишко је живео у једном малом и мирном војвођанском селу. Ту су га сви мазили и пазили, а понајвише газда Бора, који га је волео као рођеног сина. Али нашем Мишку то није било довољно и стално је маштао о узбудљивом животу, пуном авантура. А онда се појавила чаробна мишица и понудила да му испуни три жеље…

Главни јунак сликовнице Три жеље мачка Мишка имао је велике амбиције и снове. И поред пажње и љубави којима је био окружен, мачак Мишко је жудео за авантуром и неким далеким крајевима где би био неко други, неко ко је велики и важан. Ипак, када му је чаробна мишица испунила ту жељу, нашао се пред сасвим неочекиваним изазовима. Они су били ту да га науче неким важним животним лекцијама.

Аутор Милован Мрачевић с много симпатија прича ову причу о лакомисленом и уображеном мачку. На свакој страници он га изненађује неким новим и неочекиваним преокретом приређујући деци тако много смеха и забаве и уједно им преносећи лепу и племениту поруку – да је у животу важно да будемо оно што јесмо и да ценимо оно што код куће имамо. Посебно ако је то што имамо љубав породице и пријатеља.

Разигран дух ове сликовнице прате подједнако веселе и разигране илустрације Младена Анђелковића, у којима ће уживати и деца и одрасли.

Ову занимљиву сликовницу можете наручити преко нашег сајта,  купити у Клубу књижари „Креативни центар“ у Београду (ТЦ „Еуроцентар“, Македонска 30) или у некој од боље снабдевених књижара широм Србије.

Корисни линкови

banka intesa