Новогодишњи књигопакетићи

05.12.2019

Као и претходних година, припремили смо посебну понуду новогодишњих књигопакетића за различите узрасте, са специјалним попустом и до 60%!

Новогодишњи књигопакетићи с попустом до 60% биће у продаји у Клубу књижари "Креативни центар" (ТЦ "Еуроцентар", Македонска 30, I спрат) од 5. децембра 2019. Реч је о пажљиво одабраним и лепо упакованим књигама. У књижари ће у понуди бити преко 20 различитих комплета књига – за малишане који се тек упознају с књигама, за децу предшколског узраста, као и за млађе основце и тинејџере.

Они који нису из Београда или они којима је једноставније да купују преко интернета на нашем сајту  могу пронаћи избор од десет пакетића, такође намењених свим узрастима.

Поводом 30 година "Креативног центра" уз сваки књигопакетић добићете и поклон – зидни календар за 2020. годину са илустрацијама Боба Живковића рађеним поводом јубилеја ове издавачке куће. 

Новогодишњи књигопакетићи продаваће се до краја јануара, а испорука је бесплатна за све поруџбине преко сајта www.kreativnicentar.rs на територији Србије у вредности већој од 1950 динара.

Корисни линкови

banka intesa