НОВО! Све о Жући

05.12.2019

Симпатични мали пас Жућа јунак је прве књиге с прозорчићима на свету. Уз нову књигу "Све о Жући" најмлађи читаоци моћи ће да се упознају и поиграју са овим познатим јунаком дечјих сликовница.

Књига Све о Жући биће одлична прилика за упознавање са куцом Жућом, који је, како је то и приказано на страницама ове књиге увек спреман за игру и дружење.

Пре више од тридесет година енглески дизајнер Ерик Хил желео је да напише причу за свог малог сина и, у жељи да је учини занимљивијом, додао јој је прозорчиће-преклопе испод којих су се налазили цртежи и тако је настала сликовница Где је Жућа? која је до данас преведена на преко 60 језика и продата у више од 60 милиона примерака.

После ове књиге уследила су бројна издања различитих формата, у којима је Жућа главни лик. За најмлађе читаоце занимљива је Велика кутија пуна малих књига, која садржи девет малих картонских сликовница (Играчке, Село, Храна, Породица, Парк, Пријатељи, Плажа, Рођендан и Спавање) идеалних за играње и упознавање с првим појмовима и светом књига. У свакој од тих књижица детету је пет основних појмова о одређеној теми приближено једноставном и привлачном илустрацијом. Полеђина сваке књижице део је велике слагалице, па је уз ову кутију забава загарантована.

Уз картонске сликовнице Жућа броји до 10 и Жућине омиљене боје деца ће се упознати с бројевима и бојама, уз сликовнице бојанке Жућа се игра и Жућа се забавља деца ће се забавити уз причу и бојење, док их у сликовници Жући ни киша не смета очекују и налепнице.

Све књиге о Жући можете наручити преко нашег сајта, купити у Клубу књижари „Креативни центар“ у Београду (ТЦ „Еуроцентар“, Македонска 30) или у некој од боље снабдевених књижара широм Србије.

Корисни линкови

banka intesa