НОВО! Друштвене игре Близанци и Црни Петар

19.12.2019

Две нове друштвене игре објављене намењене су малишанима старијим од четири године, али предлажемо да учесници у игри, осим деце, буду и родитељи јер је играње с децом најбољи начин породичног зближавања.

Осим што пружају забаву и омогућавају нам да се дружимо, друштвене игре су идеалне за стицање бројних знања и вештина – кроз њих се уче нови појмови, подстичу се концентрација и логичко размишљање, развијају се машта и креативност.

Поред карата с предивним илустрацијама, у обе игре налази се детаљно упутство које ће вам помоћи да боље разумете циљ и правила игре, ток партије, а наћи ћете и идеје о томе шта да учините ако пожелите да игру учините узбудљивијом.

Близанци. Запажање и брзина
Ово је игра брзине и запажања. На картама су различите животиње – по шест на свакој карти. Играчи треба брзо да уоче да ли на својим картама имају неку од животиња које се налазе на картама на талону. Најбржи играч се ослобађа те карте тако што је ставља преко карте на талону. Победник је играч који се први ослободи свих карата.

Црни Петар. Пси и мачке
Ово је игра памћења и запажања. Играчи извлаче карте, састављају парове и морају добро да пазе да не заврше партију с Црним Петром у руци.

Ове друштвене игре можете наручити преко нашег сајта,  купити у Клубу књижари „Креативни центар“ у Београду (ТЦ „Еуроцентар“, Македонска 30) или у некој од боље снабдевених књижара широм Србије.

Корисни линкови

banka intesa