НОВО! Имате ли кефало 3?

22.01.2020

У издању „Креативног центра“ недавно је објављена књига „Имате ли кефало 3?“, која је намењена свима онима који воле мозгалице и решавање математичких проблема.

Имате ли кефало 3? трећа је књигa у серијалу намењеном свима онима који су радознали и упорни и који воле изазове и решавање математичких и логичких проблема. У књигама из овог серијала читалац ће се сусрести с магијом бројева, илустрованим задацима, решаваће квадрате и логичке загонетке и много тога другог … а притом ће се одлично забављати.

У овој књизи читалац ће уживати у радости одгонетања различитих мозгалица и бавити се решавањем детективских случајева. И овде ће му се понегде чинити да је пут до решења лак, али убрзо ће увидети да се ту крију мале замке и да треба још мало размислити како би се решење открило. За успех у решавању ових задатака довољно је основно математичко знање.

Аутор књигe је професор Шимон А. Ђармати, чији је серијал издања Имате ли кефало? остварио велики успех деведесетих година. Због тога је „Креативни центар“ одлучио да ове јединствене задатке, намењене свим узрастима, објави у новом, осавремењеном издању, са илустрацијама младог илустратора Луке Дејановића.

Књиге из серијала „Имате ли кефало?“ можете наручити преко нашег сајта, купити у Клубу књижари „Креативни центар“ у Београду (ТЦ „Еуроцентар“, Македонска 30), или у некој од боље снабдевених књижара широм Србије.

Корисни линкови

banka intesa