Нове сликовнице Патрише Анђелковић на енглеском језику

23.01.2020

Две сликовнице Патрише Анђелковић „Мила, Краљица Нереда“ и „Прави љубимац за мене“ добиле су своја издања и на енглеском језику.

Сликовнице Mila, Queen of Clutter и Who Wants Harold? намењене су онима који су у потрази за интересантним сликовницама за предшколце на енглеском језику, а могу послужити и мало старијој деци као занимљива лектира за вежбање страног језика.

У сликовници Mila, Queen of Clutter упознајемо девојчицу Милу, која је, захваљујући неочекиваном сплету околности, стекла необичног и верног пријатеља, док је у сликовници Who Wants Harold? Патриша Анђелковић за свог главног јунака одабрала симпатичног малог хрчка.

Ауторка ових књига Патриша Анђелковић је Американка која живи у Србији више од 40 година и за то време је написала неколико сликовница, које су издате и на српском и на енглеском језику: Ничија куца, „Морка звезда Звездана“, „Господин Љутиша и пас Љутко“.

Cликовнице Mila, Queen of Clutter и Who Wants Harold? можете наручити преко нашег сајта, купити у Клубу књижари „Креативни центар“ у Београду (ТЦ „Еуроцентар“, Македонска 30), или у некој од боље снабдевених књижара широм Србије.

Корисни линкови

banka intesa