Дигитални уџбеници за децу

16.03.2020

Због ситуације која од нас тражи да више времена проведемо код куће, "Креативни центар" омогућио је свим заинтересованим ученицима бесплатно коришћење дигиталних уџбеника за лекције које су по плану и програму током дела марта и априла 2020.

Дигитални уџбеници прате наставни план и програм који се примењује у школској 2019/2020. и базирани су на уџбеницима Креативног центра.

Родитељи који с децом желе да користе наше дигиталне уџбенике можете користити на нашем сајту www.ekcskola.rs u delu Demo knjige.
Није потребно  пријављивање и прављење налога на сајту, како не бисте морали да чекате одобравање приступа, већ је довољно да уџбеницима приступите преко стране Demo knjige

Наставници који желе да користе дигиталне уџбенике и који желе да добију кодове за све своје ученике могу се пријавити на сајту www.ekcskola.rs

Доступни су дигитални уџбеници за ученике:

-              Првог разреда (Српски језик, Математика, Свет око нас)

-              Другог разреда (Српски језик, Математика, Свет око нас)

-              Петог разреда (Српски језик, Математика,Географија)

-              Шестог разреда (Српски језик, Математика,Географија)

Дигитални уџбеници се могу користити на телефону, таблету и компјутеру и нема потребе за додатном инсталацијом програма на било ком од уређаја.

У оквиру лекција дати су бројни интерактивни задаци, а  поједини дигитални уџбеници садрже и провере знања. Задаци су занимљиви и разноврсни а коришћење уџбеника је једноставно и интуитивно.

Дигитални уџбеници могу да послуже као додатна подршка учењу и начин да се на конструктиван начин проведе време уз електронске уређаје.

Корисни линкови

banka intesa