Светски дан плеса - 30% попуста на књиге о плесу

30.04.2020

Поводом Светског дана плеса, које се обележава 29. априла, пет одабраних књига о плесу биће снижено на нашем сајту за 30%, само до петка, 1. маја.

Светски дан плеса  је установио Међународни савет за игру 1982. године, од када се прославља широм света. За датум је изабран дан рођења Жана Жоржа Невера, који је познат као зачетник модерног балета. Сваког 29. априла широм света одржавају се бројне плесне манифестације. 

Представљамо вам пет занимљивих издања за све љубитеље плеса, која су снижена само на нашем САЈТУ.

Две нове  звучне књиге о популарном јунаку Пеца слуша диско и Пеца слуша хип-хоп идеалне су за све оне који воле да плешу. Приче и мелодије из ових књига приближиће вам осећај  „грознице суботње вечери“ у њујоршкој дискотеци, као и чари брејкденса!

Уз књигу Креирај костиме за играчице светанаучи да креираш одећу за најлепше играчице света и откриј културу њихових земаља. Торбица садржи 13 мустри за кројење, 40 страна са скицама, 108 самолепљивих детаља и 15 материјала за улепшавање креација.

Књига за млађе основце На врхове прстију!води нас у балетску салу Академије, школе за надарене балерине и балетане, у којој упознајемо Зоју, Џонатана и њихове другаре који сањају о светским балетским позорницама.

Роман Плес у тами прати тинејџерку Џес и њену борбу да уз помоћ плеса савлада проблеме које има са девојкама  у школи и тугу због губитка брата.

Корисни линкови

banka intesa