Лавиринти - 30% попуста

20.05.2020

Књиге с лавиринтима спадају у омиљена издања деце предшколског и школског узраста!

Седам одабраних књига с лавиринтима биће на посебном попусту од 30%, само до петка, 22. маја. Ова акција важи на нашем сајту и у Клубу књижари Креативни центар у Београду (ТЦ Еуроцентар, Македонска 30).

Решавање лавирината је одличан начин да деца развију различите вештине - лавиринти подстичу различите когнитивне вештине код  деце и унапређују њихово памћење и концентрацију. Задаци са којима се деца сусрећу у књигама лавирината  подстичу њихово стрпљење, упорност, а уче их и да уживају у процесу долажења до решења неког проблема.

За предшколце препоручујемо четири занимљиве књиге лавирината Велики лавиринти, Нови велики лавиринти, Најновији велики лавиринти, као и Новогодишњи лавиринти.Ове књиге су препуне путева којима млади читаоци треба да кривудају тражећи излаз из њих, а у свакој књизи очекује вас више од 50 различитих задатака. Док их будете решавали са својим малишанима, мораћете да избегнете ванземаљце, да вратите залуталог истраживача кући, да пронађете гусарско скровиште препуно блага, да врлудате преко поља, мора, стена и пустиња и решите додатне загонетке и изазове које ћете срести на путу.

За децу млађег школског узраста, препоручујемо књиге Око света кроз лавиринте и Времплов кроз лавиринте, где ћете на подељеним страницама у књизи пронаћи 48 лавирината. Чим пронађете излаз из једног лавиринта, морате листати подељене стране све док не наиђете на одговарајући улаз у следећи.

У књизи Времеплов кроз лавиринте помозите Ђорђу и његовој керуши Дони да нађу праве путеве и изађу из ових чаробних лавирината како би прошли кроз узбудљиве историјске периоде, као што су доба диносауруса, стари Египат, космичко доба и још многедруге. Забава је загарантована, а деца ће кроз игру научити и занимљиве историјске податке. Ова књига чита се на необичан начин и биће сигурно једна од оних коју ће ваша деца обожавати.

Од истих аутора  стиже нам и књига Око света кроз лавиринте. Путујте до Лондона, Барселоне, Хаваја, затим посетите сафари у Кенији и уживајте у поларној светлости Финске. Решавајући задатке у лавиринтима деца ће научити много занимљивих ствари о бројним земљама света са свих континената. Спремите се за узбудљив пут око света!

Корисни линкови

banka intesa