ЛЕТЊЕ АКЦИЈЕ КРЕАТИВНОГ ЦЕНТРА

23.06.2020

Овог лета, припремили смо десет занимљивих продајних акција! Свака од њих трајаће недељу дана, током којих ће осам тематски одабраних књига бити на попусту од 40%

Када се помене читање током летњег распуста, најчешће се помисли на лектиру. Међутим, то могу бити и духовите књиге, књижевни серијали, књиге из популарне науке, као и романи, збирке прича или песама.

Истраживања показују да се развој читалачких вештина успорава код деце која током лета не читају, што се одражава на њихове опште читалачке способности, веома значајне за даље школовање. Како би код деце подстакли читање током лета, родитељи могу да учине следеће: да изаберу прави тренутак за читање уколико се ради о предшколцима (у парку, у колима, пред спавање…), да се потруде да књига буде незаобилазaн део пртљага ако дете некуд путује, али и да с дететом оду у библиотеку или књижару како би оно само изабрало књигу коју жели да чита.

Како би деци и младима понудио занимљиве књиге за читање током летњег распуста, Креативни центар је припремио читаоцима свих узраста одлична издања по изузетно повољним ценама!

Читаоце Креативног центра до краја лета очекује десет продајних акција. Свака од њих трајаће недељу дана, током којих ће осам тематски одабраних књига бити на попусту од 40%. Летње продајне акције Креативног центра важиће до 31. августа само у Kлубу књижари Kреативни центар (Македонска 30, Београд) и на нашем сајту.

Корисни линкови

banka intesa