НОВО! Да лако схватиш матиш 4

16.07.2020

Задаци из ове збирке код деце подстичу радозналост, моћ расуђивања логичко размишљање и креативност, а приликом њиховог решавања открива се смисао за математику.

Књига Да лако схватиш матиш 4, садржи преко 150 математичких проблема, који прате програм за наставу математике у четвртом разреду основне школе и омогућавају примену математичких знања у ситуацијама блиским деци. Аутори су Милан Батавељић, Милена Вранић и Слађана Маричић, а књигу је илустровао Борис Кузмановић. 

Књиге из серијала  Да лако схватиш матиш 1–4 намењене су оној деци која у првом, другом, трећем и четвртом разреду могу више и брже да напредују. Аутори саветују да је помоћ родитеља или учитеља добродошла код опширнијих текстуалних задатака и код задатака који су деци тежи.

Креативни центар је пре више од 15 година отворио простор за креативнији и инвентивнији приступ математици, а последњих година улаже велики напор у стварање изузетне серије уџбеника, приручника и допунских материјала за наставу математике у основној школи, чиме мења традиционалну слику о математици као тешком и незанимљивом школском предмету.

Поред тога што су интересантне деци, родитељима и учитељима у Србији, књиге Креативног центра с математичким и логичким задацима привлачне су и страним издавачима едукативних књига за децу. Издавачи из Кине, Вијетнама и Индије откупили су права за многобројне књиге Креативног центра које деци математику објашњавају кроз игру. Осим код издавача с далеког истока, књиге Да лако схватиш матиш, Математика као игра и Математичке авантуре имају одличан пријем и код издавача из суседних земаља, пре свега у Хрватској и Северној Македонији.

Књиге из овог серијала центра можете наручити преко нашег сајта, купити у Клубу књижари Креативни центар у Београду (ТЦ Еуроцентар, Македонска 30) или у некој од боље снабдевених књижара широм Србије.

 

 

Корисни линкови

banka intesa