НОВО! Квиз за децу и Судоку за генијалце

23.07.2020

Недавно су објављене две нове радне свеске – КВИЗ ЗА ДЕЦУ и СУДОКУ ЗА ГЕНИЈАЛЦЕ – које предшколцима и млађим основцима пружају прилику да кроз игру размрдају своје вијуге!

Постоје многи начини на које можемо да унапређујемо интелектуалне способности и вештине код деце. Један од њих је да им понудимо различите активности, вежбе, задатке и игрице којима се стимулише мождана активност и подстиче развој интелигенције. Током решавања таквих задатака укључују се многи мисаони процеси и у мозгу се стварају нове везе (синапсе). Због тога је знање које се стиче решавањем мозгалица и логичких задатака квалитетно и дуготрајно.

Квиз за децу
Лавиринти, повезивање појмова, математичке и геометријске мозгалице само су неки од задатака који се налазе у овој занимљивој радној свесци, уз коју ће се предшколци и млађи основци забавити и много тога научити. На крају књиге налазе се решења свих задатака.

Судоку за генијалце
У овој књизи предшколце и млађе основце очекује узбудљив тренинг за мозак! Научиће како се решава судоку, феноменална игра за све узрасте која изискује размишљање три-четири корака унапред и добру концентрацију. Поред тога, забавиће се цртањем и бојењем необичних мандала. Сваки задатак праћен је решењима.

Обе књиге можете потражити на нашем сајту, у Клубу књижари Креативни центар у Београду (Македонска 30), као и у боље снабдевеним књижарама широм Србије.

Корисни линкови

banka intesa