Акција ТИГРИЋ ТИГИ

21.09.2020

За све љубитеље сликовница с прозорчићима припремили смо посебну акцију: куповином две књиге из серијала о Тигију преко нашег сајта или у нашим књижарама у Београду, остварићете попуст од 30%.

Ова акција важи до среде, 30. септембра на нашем сајту и у нашим књижарама:

- Клуб књижара Креативни центар, ТЦ Еуроцентар, Македонска 30

- Клуб књижара Креативни центар, Нови Београд, Уроша Мартиновића 12 (улаз из Омладинских бригада)

Књиге из серијала о Тигрићу Тигију упознају малишане с првим речима, подстичу машту, развијају истраживачки дух и способност довођења слика и појмова у међусобну везу. Отварањем прозорчића иза којих се крију одговори, најмлађи читаоци ће, уз Тигијеву помоћ, на забаван и подстицајан начин стећи добре навике, научиће да именују животиње и сазнаће многе занимљивости. Једноставан текст и топле илустрације прилагођене су деци у узрасту до три године, а прозорчићи који се отварају претварају картонску сликовницу у занимљиву играчку. Питања упућују децу на посматрање, запажање, размишљање и закључивање, што помаже развоју маште и интелигенције. Конципиране на тај начин – као комбинација књиге и играчке – сликовнице из ове едиције идеалне су за развијање почетног позитивног односа према књизи код најмлађих читалаца.

А за оне који воле анимиране филмове, наредних дана будите уз нас, очекује нас забавно путовање са Тигијем и његовим другарима!

 

Корисни линкови

banka intesa