ОКТОБАР – МЕСЕЦ КЊИГЕ У КРЕАТИВНОМ ЦЕНТРУ!

15.10.2020

Овог месеца припремили смо много занимљивих акција за наше читаоце!

Сајам књига неће бити одржан последње недеље октобра, као што смо сви навикли. Међутим, Креативни центар се потрудио да својим читаоцима током октобра понуди бројне продајне акције, сајамске попусте и препоруке књига за све узрасте. Позивамо вас да пратите наш сајт и да посетите наше књижаре у Београду, у којима одговорно поштујемо све прописане мере заштите.

Поводом Дечје недеље, од 5. до 11. октобра припремили смо посебну акцију. Десет одабраних књига Креативног центра које су током година добиле награду Невен биће на посебном попусту. Традиционална награда Невен, најстарија и најзначајнија награда у области културе за децу, установљена је 1955. године. Додељује се у три категорије: белетристика, илустрација књиге или сликовнице и популарна наука. За 30 година постојања Креативни центар је освојио чак 28 Невена!

Као и сваког месеца, припремили смо и две одличне викенд-акције (од 2. до 6. октобра и од 16. до 20. октобра), у оквиру којих ће од петка до уторка цене осам одабраних књига бити снижене за 50%.

Од 23. октобра до 2. новембра на нашем сајту www.kreativnicentar.rs, као и у нашим књижарама у Београду очекује вас Сајам књига Креативног центра. У том периоду наша издања моћи ћете да купите по посебним, сајамским ценама уз додатне погодности.

За вас припремамо и одличне сајамске препоруке, наградне игре, као и подсећање на поједина старија издања уз која су одрастале генерације читалаца.

Будите уз нас, пратите нас на сајту и друштвеним мрежама где ћемо вас редовно обавештавати о свим дешавањима која смо припремили за вас током октобра, месеца књиге.

Све акције важе на сајту www.kreativnicentar.rs и у нашим књижарама:

- Клуб књижара Креативни центар, ТЦ Еуроцентар, Македонска 30, Београд

- Клуб књижара Креативни центар, Уроша Мартиновића 12 (улаз из Омладинских бригада), Нови Београд

За све оне који се радују октобру припремили смо једно посебно изненађење –  јесењу позадину  у форматима за рачунар и телефон можете преузети са следећих линкова:


Преузми позадину за телефон

Преузми позадину за рачунар


Корисни линкови

banka intesa