Сајамска акција за васпитаче

28.10.2020

Препоручујемо пет приручника за васпитаче с посебним сајамским попустом од 30%.

САЈАМ КЊИГА КРЕАТИВНОГ ЦЕНТРА је у току и трајаће до 2. новембра на сајту www.kreativnicentar.rs, као и у књижарама тог издавача у Београду.
У том периоду издања „Kреативног центра“ читаоци ће моћи да купе с попустом од 25% (попуст се не односи на предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу), a за све оне који током сајамских дана наруче књиге преко сајта, достава ће бити бесплатна и важиће за поруџбине на територији Србије.

Настављајући добру сајамску традицију „Креативни центар“ је и ове године припремио посебну понуду за васпитаче. Пет приручника који васпитачима могу помоћи у раду сниженo je за 30% само до понедељка, 2. новембра.

Ова акција важи на нашем сајту и у нашим књижарама:

- Kлуб књижара „Kреативни центар“, ТЦ „Еуроцентар“, Македонска 30, Београд (радно време: радним данима од 9 h до 21 h, суботом од 9 h до 17 h, недељом не ради)

- Kлуб књижара „Kреативни центар“, Уроша Мартиновића 12 (улаз из Омладинских бригада), Нови Београд (радно време: радним данима од 9 h до 20 h, суботом од 10 h до 15 h, недељом не ради)

Корисни линкови

banka intesa