ПЕТСОН ПРАВИ ДЕДА МРАЗА – у претплати до 30. новембра по сниженој цени!

20.11.2020

Из „Креативног центрa" стиже лепа вест за све љубитеље авантура Петсона и Финдуса – ускоро ће бити објављена књига "Петсон прави Деда Мраза", у којој су описане нове догодовштине овог симпатичног двојца!

У питању је илустровани роман за децу у тврдом повезу, с духовитим илустрацијама и много више текста него у сликовницама о овим јунацима. У књизи Петсон прави Деда Мраза уживаће предшколци, којима ће читати родитељи, док ће млађи основци моћи да је читају самостално и тако вежбају ту важну вештину.

„Не ваља обећавати превише. Чича Петсону се та реченица све више врзмала по глави откад је мачку Финдусу обећао да ће Деда Мраз доћи за Божић. Али Деда Мраз не постоји, размишљао је чича. И тако је одлучио да у тајности направи механичког Деда Мраза, који ће моћи да говори и да се помера. Убрзо је схватио да је себи задао готово немогућ задатак… Финдус је на крају ипак добио свог Деда Мраза, баш онаквог каквог је желео. Ни сам Петсон није схватао како његова машина тако добро ради. Просто да се човек запита шта се то заиста догодило…“

Књига Петсон прави Деда Мраза већ је у штампи и биће објављена почетком децембра, а до 30. новембра је можете купити у претплати, по сниженој цени од 1495 динара (редовна цена књиге биће 2300 динара).

Претплату можете извршити на сајту www.kreativnicentar.rs, уз плаћање уплатницом или кредитном картицом или лично у књижарама Креативни центар у Београду:

•             ТЦ Еуроцентар, Македонска 30, Београд (радно време: радним данима од 9 h до 21 h, суботом од 9 h до 17 h, недељом не ради);

•             Уроша Мартиновића 12 (улаз из Омладинских бригада), Нови Београд (радно време: радним данима од 9 h до 20 h, суботом од 10 h до 15 h, недељом не ради).

Претплатна акција се завршава 30. новембра, након чега ће вам књига Петсон прави Деда Мраза бити послата на кућну адресу или ћете моћи да је преузмете у књижарама (о чему ћете бити на време обавештени). 

Остварите попуст и будите међу првима који ће прочитати ову књигу пре него што се нађе у књижарама!

Корисни линкови

banka intesa