Клуб књижара Креативни центар у Нишу!

16.11.2020

Након успешног рада две књижаре "Креативног центра" у Београду више од 1000 издања ове издавачке куће сада се могу наћи и у новој Клуб књижари у Нишу, у улици Синђелићев трг 19.

Посетиоце књижаре очекује више од 1000 издања "Креативног центра" за децу и све оне који раде с децом, као и уџбеници, материјали за предшколце и занимљив гифт програм. Ту су, наравно, и бројне погодности при куповини. Сви љубитељи књига моћи ће да искористе специјални трајни попуст до 50% на одабрана издања, а сваког другог викенда организује се викенд-акција, која важи од петка до уторка и у оквиру које је осам одабраних књига "Креативног центра" на попусту од 50%.

До краја децембра сви купци ће при првој куповини бити бесплатно учлањени у Клуб књижару (читаоци који већ поседују чланску карту Клуба књижаре Креативни центар моћи ће да је користе и у књижари у Нишу).

Члановима Клуба књижаре пружају се бројне погодности:

– стални попуст од 15% на издања Креативног центра (осим за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу);

– редовно обавештавање о продајним акцијама, промоцијама, дружењима са ауторима и илустраторима и другим догађајима који ће се одржавати у књижари;

– учешће у наградним играма које ће бити организоване само за чланове клуба;

– могућност да освоје ваучер – на сваких потрошених 1000 динара купци добијају један печат. Када сакупе пет печата, добијају ваучер у износу од 500 динара који могу искористити у књижари.

Свратите до нове књижаре, где вас, осим одличних понуда, очекују и љубазне и стручне књижарке, увек спремне да родитељима и деци препоруче добру књигу.

Подаци о књижари

Нова Клуб књижара "Креативни центар" налази се у улици Синђелићев трг 19, Ниш.

Радно време: радним данима од 9 h до 21 h, суботом од 8 h до 15 h, недељом не ради

Телефон: 060/2440-655

 

Корисни линкови

banka intesa