Специјална викенд-акција

27.11.2020

Овог викенда припремили смо за вас СПЕЦИЈАЛНУ ВИКЕНД АКЦИЈУ!
Десет књига за најмлађе, предшколце и млађе основце биће снижено 50% од петка, 27. новембра до понедељка, 30. новембра. Понуда важи само на нашем сајту.

Представљамо књиге које су снижене у оквиру ове акције на нашем сајту:

Жабица Јаца

Ова гумена књига за купање и играње у кади идеална је за први сусрет детета с књигама. Комплет садржи и поклон играчку.

Тиги, време је за спавање

Тигрић Тиги је јунак картонских сликовница с прозорчићима у којима се детету, кроз авантуре овог јунака, представљају добре навике у вези са спавањем, шетњом, исхраном...

1000 речи природа

Одличан сликовни речник за сву децу коју интересује природа. Учећи називе дрвећа, цвећа, животиња, као и географске појмове, малишани ће заволети лепоте и разноврсност света који их окружује.

Моја велика вежбанка. Зека

Занимљива вежбанка великог формата намењена је деци млађег и средњег предшколског узраста (4-5 година). Садржи вежбе из области почетног писања, математичке задатке и многе друге активности (исецање, лепљење и прављење разних облика...) које ће деци бити занимљиве за свакодневни рад код куће.


555 налепница Путовања

Помоћу 555 налепница и уз мало маште деца могу сама створити места на која би волела да отпутују – дивне пешчане плаже, скијалишта на планинама и још много тога!

Суперџиновска бојанка Село

Када се рашире странице ове књиге, добија се слика за бојење површине метар и по. Идеална је за заједничко бојење детета с другарима или с члановима породице. Када се слика склопи, добијају се и појединачне стране за бојење.

Принцезин глобус

Софија је једна нетипична савремена принцеза, а као и сва друга деца, и принцезе се питају шта ли их то чека при поласку у први разред. Књиге о принцези Софији намењене су развијању читалачког самопоуздања и добар су повод за разговор о бројним темама које прате одрастање.

Бонго

Упознајте Бонга и његову необичну дружину кућних љубимаца! Топла прича о различитости и пријатељству намењена је читаоцима почетницима и одлична је за прелазак са сликовница на прве романе мањег обима за децу.

100 логичких мозгалица

Трка једрилица, изгубљени камен, мерење ванземаљаца само су неке од 100 занимљивих игара које стављају на пробу способност логичког размишљања код деце старије од девет година.

Клуб летећих тетака

У књизи "Клуб летећих тетака" млађи основци ће упознати дечака Емила кога је мама изненада спаковала и за распуст послала богу иза ногу, код остареле тетке. Па још са Соњом, најгором и најнепријатнијом од свих његових сестара од тетака, ујака, стричева… А и та тетка је прилично чудна – само гунђа и звоца и назива обоје мангупима и баксузима. Ово је књига за уживање и кикотање!

Корисни линкови

banka intesa