Сајам књига КРЕАТИВНОГ ЦЕНТРА у Нишу!

07.12.2020

Од 7. до 14. децембра, само у књижари "Креативни центар" у Нишу (Синђелићев трг 19), читаоце очекује Сајам књига "Креативног центра"!

•    У том периоду издања "Креативног центра" читаоци ће моћи да купе с попустом од 25% (попуст се не односи на предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу).
•    Такође, до краја децембра сви купци ће при првој куповини бити бесплатно учлањени у Клуб књижару (читаоци који већ поседују чланску карту Клуба књижаре "Креативни центар" моћи ће да је користе и у књижари у Нишу).
•    Подећамо вас и на то да у књижари можете погледати новогодишње књигопакетиће за различите узрасте с попустом и до 70%! У понуди је преко 20 различитих комплета књига – за малишане који се тек упознају с књигама, за децу предшколског узраста, као и за млађе основце и тинејџере.
•    Уз сваку куповину у књижари "Креативни центар" сваки купац на поклон добија зидни календар за 2021. годину са илустрацијама из најновијих издања Креативног центра.

Сајамски попуст и остале понуде важе само у књижар Креативни центар, Синђелићев трг 19 у Нишу.
Радно време: радним данима од 9 h до 17 h, викендом не ради
Телефон: 060/2440-655
klubknjizaranis@kreativnicentar.rs 

Корисни линкови

banka intesa