Нова књига Јасминке Петровић 100 ЛИЦА СТОЛИЦА - у претпродаји до 8. марта по сниженој цени!

07.02.2021

Сви који књигу наруче у претпродаји добиће примерак с потписом ауторке Јасминке Петровић!

Књига 100 ЛИЦА СТОЛИЦА већ је у штампи и биће објављена почетком марта, а до 8. марта је можете купити по претпродајној цени од 975 динара (редовна цена књиге биће 1500 динара).

Књигу у претпродаји можете наручити на НАШЕМ САЈТУ, уз плаћање УПЛАТНИЦОМ/ЕЛЕКТРОНСКОМ УПЛАТНИЦОМ или КРЕДИТНОМ КАРТИЦОМ или лично у књижарама Креативни центар:

- ТЦ Еуроцентар, Македонска 30, Београд 

- Уроша Мартиновића 12 (улаз из Омладинских бригада), Нови Београд

- Синђелићев трг 19, Ниш

Претпродајна акција се завршава 8. марта, након чега ће вам књига 100 лица столица бити послата на кућну адресу или ћете моћи да је преузмете у књижарама (о чему ћете бити на време обавештени). 

Пред вама је необична књига чија је главна јунакиња нико други до - столица. Приче о њених стотину лица изаткала је од маште, хумора и мрвице стварности списатељица Јасминка Петровић, ауторка бројних књига за децу и младе.

Али да ли сте икада помислили да је један тако обичан предмет, који стоји у углу собе скромно попут хоклице или разметљиво попут плишане фотеље, заправо сведок безброј невероватних прича, догађаја и животних судбина? И да свака столица памти велике снове, жеље, наде, измаштане слике и игре својих власника - од славног сликара Ван Гога, преко прве жене у свемиру Валентине Терешкове до младих активиста који се боре да свет учине бољим.

У илустровању ове занимљиве књиге Јасминки Петровић придружила су се двадесет два изузетна и особена илустраторска пера којима су цртали: Ивица Стевановић, Ана Петровић, Никола Витковић, Драгана Радановић, Марица Кицушић, Игор Кекељевић, Мања Ћирић, Александар Золотић, Борис Кузмановић, Добросав Боб Живковић, Јелена Васиљевић, Милица Раденковић Смиљанић, Маја Веселиновић, Соња Пауновић Варга, Ване Костуранов, Лука Тилингер, Марија Јевтић, Душан Павлић, Маша Аврамовић, Алекса Јовановић, Градимир Смуђа и Миленко Стевановић.

Остварите попуст и будите међу првима који ће прочитати ову занимљиву књигу пре него што се нађе у књижарама!

 

Корисни линкови

banka intesa