НОВО! Мој планер личног развоја – ПланУМ

26.03.2021

"Мој планер личног развоја – ПланУМ" изванредно је решење за сваког ко води рачуна о свом личном и професионалном напретку. Од ученика и студената који амбициозно планирају будућност до професионалаца из различитих области, који имају густ распоред и жељу да систематизују френетичну свакодневицу и уведу ред у свој живот.

После успеха издања Мој ПланУМ дневник, интерактивног планера за основце Креативни центар  је објавио занимљив планер за одрасле.

Мој планер личног развоја – ПланУМ више је од једноставног планера активности у току једне године. То је моћна алатка за унапређење личних потенцијала. Ова креативна и интерактивна књига која је истовремено планер, дневник и подсетник има више улога – она је инструктор, асистент и мотиватор. ПланУМ је заснован на савременим техникама решавања проблема и може помоћи читаоцима у одређивању жељених циљева развоја и прављењу детаљне мапе и плана за њихово остваривање. Подстиче планирање будућности, размишљање о прошлости и деловање у садашњости. Ослобађа креативност, подстиче систематичност и организацију, иницира одговорност и акцију.

 „ПланУМ је лични простор за ваше идеје, мисли, састанке, сусрете, распореде, задатке, белешке, цртеже, илустрације, циљеве, снове и сањарење... Напросто, за све што вам падне на УМ. ПланУМ функционише као лични тренер, који стимулише ваш континуирани развој. Он вам нуди јединствен, структурисан процес, у којем се користе технике и вежбе из методологије личног развоја, с фокусом на решења проблема“, истиче ауторка Александра Шаровић Атанасовска.

Обогаћен инспиративним причама и мудрим мислима из целог света, овај планер ће пробудити ваш стваралачки ум, биће проводник ваших идеја и подстицај да непрекидно радите на себи и остварујете оно што желите.

Овај занимљив планер можете наручити преко нашег сајта, или купити у нашим књижарама (Уроша Мартиновића 12, Нови Београд; Синђелићев трг 19, Ниш), као и свим боље снабдевеним књижарама широм Србије.

Корисни линкови

banka intesa