ДАНИ ДЕЧЈЕ КЊИГЕ У КРЕАТИВНОМ ЦЕНТРУ

02.04.2021

У априлу нас очекују бројне занимљиве акције у нашим књижарама у Београду и Нишу, као и на нашем сајту!

Светски дан дечје књиге обележава се широм света сваког 2. априла. На тај дан 1805. године рођен је Ханс Кристијан Андерсен, чувени дански писац за децу и творац Мале сирене, Ружног Пачета и других чувених бајки.

Тим поводом у Креативном центру организујемо Дане дечје књиге! У оквиру ове акције од 2. до 12. априла наша издања моћи ћете да купите с попустом од 25% (попуст се не односи на предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу). За све оне који у том периоду наруче књиге преко нашег сајта достава je бесплатна и важи за све поруџбине на територији Србије.

Као и сваког месеца, припремили смо и две одличне викенд-акције (од 16. до 20. априла и од 23. до 27. априла) у оквиру којих ће цене осам одабраних књига бити снижене за 50%.

Последњег дана априла рођендан је Свену Нурдквисту, популарном шведском писцу и илустратору и аутору књига из серијала о Петсону и Финдусу. Тим поводом свим љубитељима овог симпатичног двојца припремамо једно изненађење!

Све акције важе на сајту www.kreativnicentar.rs и у нашим књижарама:

- ТЦ Еуроцентар, Македонска 30, Београд
- Уроша Мартиновића 12 (улаз из Омладинских бригада), Нови Београд
- Синђелићев трг 19, Ниш

За све оне који се радују пролећу припремили смо једно посебно изненађење – пролећну позадину у форматима за рачунар и телефон можете преузети са следећих линкова:

Преузми позадину за телефон

Преузми позадину за рачунар

Корисни линкови

banka intesa