Вебинар: Зашто не треба да будете савршен родитељ

19.05.2021

Позивамо вас да се пријавите на вебинар на којем ће бити представљен приручник „Зашто не треба да будете савршен родитељ“.

Вебинар ће бити одржан у четвртак, 27. маја 2021, у 19 h, а о свом новом приручнику говориће ауторка Невена Ловринчевић.

Вебинар је бесплатан и биће одржан помоћу апликације „Zoom“.

Уколико желите да учествујете, можете се пријавити ОВДЕ до 25. маја, а на дан одржавања вебинара добићете линк за приступ.

У најновијој књизи „Зашто не треба да будете савршен родитеље“ говори се о изазовима савременог родитељства. У неколико поглавља („Моје дете је изузетно“, „Учитељица је неправедна“, „Стварно немам времена“, „Не желим да спутавам дететову личност“, „Све је под контролом“ и др.) ауторка Невена Ловринчевић говори о најчешћим дилемама родитеља који данас васпитавају децу – како пронаћи праву меру између спутавања и слободе, које су последице инсистирања на успеху по сваку цену, на који се начин ухватити укоштац са улогом друштвених мрежа у животу деце и многим другим.

Наравно, нису савремени родитељи први који се суочавају с дилемама. Свака генерација има своје изазове. Kакви год да су изазови родитељства у времену у којем васпитавамо децу, ауторка сматра да ће сваком родитељу од помоћи бити флексибилност, преиспитивање и одустајање од идеје да се у родитељству мора достићи савршенство.

Невена Ловринчевић дипломирала је на Одсеку за клиничку психологију Филозофског факултета у Београду. Током двадесет година клиничке праксе радила је с децом и младима, бавећи се првенствено психодијагностиком, поремећајима спавања и превенцијом емоционалних поремећаја и поремећаја понашања. Водитељка је курсева за родитеље Школа родитељства и Kако с тинејџером, који се организују у сарадњи с „Kреативним центром“. Ауторка је неколико корисних приручника намењених родитељима и васпитачима.

Корисни линкови

banka intesa