Предшколски каталог 2021/2022

20.05.2021

Стигао је нов Предшколски каталог "Креативног центра"!

Прелистајте наш нови каталог и упознајте се са нашим новим издањима!

У току прошле године представили смо вам комплет припремних предшколских материјала. Ови радно-игровни материјали намењени деци, васпитачима и родитељима смишљени су и конципирани тако да излазе у сусрет новим Основама програма и да подржавају развој кључних образовних компетенција. Обликовани у форми блокова, материјали Вртић за маштање, Играм се и размишљам и Игром од гласа до слова имају функционалан простор за рад, али и бројне додатке, у зависности од области коју покривају (налепнице, словни конструктори, азбука).

За ову школску годину најављујемо БУКВАР У ВРТИЋУ, нови радно-игровни материјал намењен почетном описмењавању. Тај циљ се остварује кроз занимљиве садржаје који развијају језичку културу – приче, загонетке, брзалице, разноврсна питања која подстичу комуникацију, као и низ графомоторичких вежби за вежбање покрета који претходе писању слова.

Скрећемо пажњу и на наш нови приручник  Језичке игре у говорном развоју. Приручник за развој говора деце предшколског узраста који је намењен је свима онима који се баве развојем говора предшколске деце, а најпре васпитачима и студентима - будућим васпитачима. 

Корисни линкови

banka intesa