Комплет месеца

01.06.2021

Од овог месеца на сајту www.kreativnicentar.rs и у нашим књижарама у Београду и Нишу очекује вас нова продајна акција КОМПЛЕТ МЕСЕЦА. Куповином обе књиге обухваћене комплетом остварићете попуст од 50%.

КОМПЛЕТ МЕСЕЦА ЈУНА намењен је дечацима тинејџерима и садржи два издања која ће им бити добар ослонац у одрастању и планирању школских и ваншколских обавеза.

Књига за сваког дечака намењена je читаоцима у узрасту од 9 до 19 година. Дечаци ће из ње сазнати шта се све дешава у пубертету. Наћи ће одговоре на многа питања која немају коме да поставе или се можда стиде да поставе. Сазнаће како да одржавају хигијену, како да се правилно хране, који је спорт као створен за њих, како да организују своје време, како да се понашају у друштву и да се осећају добро. Ова књига ће им помоћи да лакше одрасту и стекну самопоуздање.

Бележница за сваког дечака намењена је онима који желе да науче како да ефикасно организују своје време. Ова практична књига, комбинација роковника и планера, помоћи ће дечацима да испланирају време за учење, за тренинг, за ваннаставне активности, као и за дружење с пријатељима и породицом.

У оквиру ове акције, која се завршава 30. јуна, поменуте књиге моћи ћете да купите по цени од 1350 динара, док је њихова редовна укупна цена 2700 динара. Комплет можете наручити преко нашег сајта или потражити у књижарама Креативни центар (Македонска 30, Београд; Уроша Мартиновића 12, Нови Београд; Синђелићев трг 19, Ниш).

Корисни линкови

banka intesa