Комплет месеца

01.07.2021

КОМПЛЕТ МЕСЕЦА ЈУЛА намењен је родитељима и садржи две књиге које нуде конкретне савете за бригу о новорођенчету.

Прва година у џепу

Овај приручник треба да помогне младим мајкама (али и очевима) да што лакше и што безбрижније прођу кроз период од бебиног првог плача који се зачује по доласку из породилишта до дететове прве године. У књизи се налазе савети о три најважнија аспекта одгајања детета у току прве године: о исхрани, о томе како обезбедити бебин здрав емоционални развој и о игри као значајном подстицају развоја.

Прва помоћ за бебе

Ово је свеобухватан водич за пружање прве помоћи бебама и малој деци. У њему се све информације потребне за сналажење у хитним ситуацијама могу наћи брзо и лако. Упутства су писана немедицинским језиком, а поступци за указивање помоћи изложени корак по корак и праћени јасним сликама у пуном колору.

У оквиру ове акције, која траје до 31. јула, поменуте књиге моћи ћете да купите по цени од 750 динара, док је њихова редовна укупна цена 1500 динара. Комплет можете наручити преко нашег сајта или потражити у књижарама Креативни центар: Македонска 30, Београд; Уроша Мартиновића 12, Нови Београд; Синђелићев трг 19, Ниш.

Корисни линкови

banka intesa