КОМПЛЕТ МЕСЕЦА АВГУСТА

28.07.2021

КОМПЛЕТ МЕСЕЦА АВГУСТА намењен је деци старијој од три године и садржи две забавне књиге-играчке. Оно што ове књиге чини посебно занимљивим јесте то што се отварају као хармонике, па се на крају, када се прочитају све странице, добијају књиге дугачке више од једног метра!

Ова издања имају и рупице помоћу којих се књиге након играња могу окачити на зид. Тако ће се у дечју собу уселити врева са ауто-пута, тј. кроз кућу ће вам протицати права правцата река!

На путу – од уских стаза до ауто-путева

Сви путеви почињу дубоко у шуми. Корачајте полако стазом и нећете узнемирити јелене на хранилишту. Стићи ћете до колског пута кроз шуму, где се сакупља дрвна грађа. Онда ћете видети миран локални пут до оближњег села, а мало даље узаврели свет камиона и аутомобила који јуре ка граду, одакле ка другим местима води широки ауто-пут с више трака. Желимо вам безбедно путовање!
Када прочитате целу књигу, знаћете и најважније саобраћајне знаке. А ако је окачите на зид као слику, врева са ауто-пута уселиће вам се у собу!

На реци - од извора до мора

Да ли река протиче поред ваше куће? Јесте ли се икада запитали где она почиње и где се завршава? Отворите ову књигу и пратите њену причу – од извора до места на којем постаје део мора. Видећете како река постепено добија снагу, шта се дешава на њеним обалама и, наравно, сазнаћете све о разним чамцима и бродовима.
Када прочитате целу књигу, можете да је окачите на зид као слику и имаћете реку која протиче кроз вашу собу!

У оквиру ове акције, која се завршава 31. августа, поменуте књиге моћи ћете да купите по цени од 1090 динара, док је њихова редовна укупна цена 2180 динара. Комплет можете наручити преко нашег сајта или потражити у књижарама Креативни центар: Македонска 30, Београд; Уроша Мартиновића 12, Нови Београд; Синђелићев трг 19, Ниш.

Корисни линкови

banka intesa