Постаните члан нашег Клуба читалаца у Нишу!

02.09.2021

Уколико већ нисте члан нашег Клуба читалаца, а живите у Нишу или околини, позивамо вас да до краја септембра искористите посебну погодност коју смо припремили за вас.

Свратите у књижару Креативног центра у улици Синђелићев трг 19, учланите се у Клуб читалаца и остварите многе погодности. Уз сваку куповину на поклон добијате књигу, а свима који се учлане до краја септембра спремили смо и посебно изненађење!

Како да постанете члан Клуба читалаца и које погодности остварујете

Након прве куповине у нашим књижарама можете попунити формулар за добијање чланске картице, коју можете подићи у књижари у року од три радна дана од дана пријављивања.

Као члан Клуба читалаца остварујете следеће погодности:

•          стални попуст од 15% на малопродајне цене наших издања (овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу; листу тих издања можете ОВДЕ);

•          специјалне трајне попусте и погодности које нудимо само члановима нашег клуба при куповини у Клубу књижари.

•          учешће у наградним играма које ће бити организоване само за чланове нашег клуба.

•          најверније купце награђујемо – за сваку куповину преко 1000 динара добијате печат. Кад скупите пет печата, добијате ваучер у вредности од 500 динара;

•          редовна обавештења о бесплатним радионицама које се више пута месечно одржавају у књижарама. Циљ сваке од радионица јесте да се дете забави и да створи позитивне асоцијације у вези с књигама, то јест да простор књижаре почне да посматра као место где може да научи нешто ново и да на занимљив начин проведе време.

Корисни линкови

banka intesa