НОВО! Књиге за купање ЖИВОТИЊЕ СЕ КУПАЈУ и ИГРАЧКЕ СЕ КУПАЈУ

01.09.2021

Стигле су две нове књиге за купање са специјалним ефектом: мрље магично нестају са слика животиња и играчака када се сликовнице потопе у топлу воду!

Најмлађи читаоци ће уживати у заједничком купању с јунацима књига Играчке се купају и Животиње се купају – плишаним медом, паткицом на точкићима, малим багером и диносаурусом, као и коком, кравом, овцом и прасетом. 

Препорука одраслима је да потопе књиге у топлу воду и да посматрају с дететом како прљавштина, нечистоћа и блато нестају с јунака који су се испрљали. На крају купања сви ће бити чисти, мирисни и спремни за спавање. Када се сликовнице осуше, мрље ће се вратити, па ће дете моћи изнова да се игра.

Играле се играчкице од јутра до мрака

и по трави и по земљи – сад прљава свака.

Мали меда узе црево: „Ја сад пуштам воду,

прљавштина, нечистоћа брзо ће да оду!“

Две нове сликовнице код којих мрље нестају у топлој води добар су начин на који ће се малишанима купање учинити занимљивијим. С обзиром на то да су конципиране као књиге-играчке, дете ће, прелиставајући ова издања, од најранијег узраста развијати позитиван однос према књизи и љубав према читању.

Књиге за купање можете наручити преко нашег сајта, или купити у нашим књижарама (Македонска 30, Београд; Уроша Мартиновића 12, Нови Београд; Синђелићев трг 19, Ниш), као и свим боље снабдевеним књижарама широм Србије.

 

Корисни линкови

banka intesa