НОВО! ЧУВАЈМО НАШУ ПЛАНЕТУ

14.09.2021

Недавно је објављена едукативна интерактивна књига ЧУВАЈМО НАШУ ПЛАНЕТУ, из које ће дете на забаван начин сазнати зашто је Земља идеално место за живот и с каквим се проблемима она данас суочава.

На основу приступачног текста дете ће лако разумети шта угрожава биљна и животињска станишта, какве су последице климатских промена, какав је човеков утицај на настанак ефекта стаклене баште, шта утиче на квалитет пољопривредних производа и још много тога. Осим тога, научиће да истражи шта то из свакодневног живота може да доведе планету у опасност и шта се може учинити да се та опасност отклони. 

Књига Чувајмо нашу планету омогућава детету да се осети као део решења јер даје предлоге за свакодневне акције које се могу предузети за спас планете – како стварати мање смећа, избећи расипање хране, смањити емисију штетних гасова и како се одговорно односити према природи.

Књига Чувајмо нашу планету може послужити и као неисцрпан повод за дружење одраслих и деце, као и за покретање бројних важних тема у породици или у школској средини.

Ову књигу можете наручити преко нашег сајта, или купити у нашим књижарама (Македонска 30, Београд; Уроша Мартиновића 12, Нови Београд; Синђелићев трг 19, Ниш), као и свим боље снабдевеним књижарама широм Србије.

Корисни линкови

banka intesa