КРЕАТИВНЕ ИДЕЈЕ ЗА ВАСПИТАЧЕ

15.09.2021

"Креативни центар" припремио је посебну продајну акцију КРЕАТИВНЕ ИДЕЈЕ ЗА ВАСПИТАЧЕ.

У оквиру ове акције важиће 30% попуста на одабрана издања у којима васпитачи могу пронаћи идеје за различите активности са децом – од говорних игара и експеримената, до разноврсних математичких задатака примерених вртићком узрасту.

Ова акција важи само до понедељка, 20. септембра, на нашем сајту и у књижарама Креативни центар (Македонска 30, Београд; Уроша Мартиновића 12, Нови Београд; Синђелићев трг 19, Ниш), а сви заинтересовани васпитачи књиге могу наручити и мејлом на dragana.panic@kreativnicentar.rs

Представљамо издања која су снижена:

Деца имају реч

Приручник садржи збирку говорних радионица намењених развоју говорних способности деце предшколског узраста. У њему су објашњена основна правила радионичарског рада и наведене специфичности вођења радионица с предшколском децом. Приручник је намењен васпитачима, педагозима, психолозима, медицинским сестрама, онима који се припремају за рад с предшколском децом, као и онима који раде у различитим институцијама на питањима васпитања и образовања предшколске деце. Такође, намењен је и родитељима и другим одраслим особама блиским деци као активним учесницима у животу и раду васпитне групе и сарадницима у свим сегментима рада.

55 експеримената из природе

Ово је књига која усмерава младог читаоца ка истраживању природе. У њој су повезане две науке – биологија и физика. Занимљиве приче из биљног и животињског света приказују физичке појаве које се код појединих врста могу запазити. Објашњења су уверљива и једноставна, без формула и дефиниција, а експерименти у књизи омогућавају детету да се увери у особености физичких појава. Они су смишљени тако да при извођењу дете јасно може да уочи везу између појава у природи и оних које се јављају у свакодневном животу.

Предшколац у свету математике. Активности за децу узраста од три године до шест и по година

Овај приручник помоћи ће свим васпитачима и родитељима да правилно, корак по корак, развију код деце предшколског узраста математичке појмове и да децу припреме за полазак у школу. У књизи је дато мноштво примера и активности који ће предшколцима олакшати усвајање почетних математичких знања. У оквиру сваке области графички су јасно издвојене активности које се изводе с децом у млађој, средњој и старијој групи у вртићу. Приручник садржи и упутства за десет математичких игара, идеје за разна математичка васпитно-образовна средства, као и задатке за подстицање математичке даровитости.

Играмо се облицима

У овој књизи деца ће се бавити једноставним геометријским фигурама различитих облика. Њих ће препознавати, бојити и слагати, правиће различите шаре и низове, уочаваће особине симетрије и цртати симетричне облике у мрежи. Деца ће решавати задатке кроз игру и забаву, било самостално, било у друштву и развијаће графомоторичке вештине, као и истраживачко и стваралачко мишљење. Књиге из едиције Забавни свет геометрије развијају код деце математичке вештине, самосталност и истрајност, опажање и прецизност, повећавају им самопоуздање при решавању задатака и помажу да се успешније припреме за школу.

Корисни линкови

banka intesa