Нове акције на сајту

26.11.2021

Пет нових продајних акција на www.kreativnicentar.rs!

Од петка, 26. новембра на нашем сајту важи пет нових продајних акција!

У оквиру акције РОМАНИ ЗА ТИНЕЈЏЕРЕ четрнаест одличних романа за младе из едиције "Транзит" снижено је за 30%. У питању су романи аутора из целог света који обрађују неке од важних питања у развоју младог човека.

Акција ЦРТАЈ И КРЕИРАЈ обухвата осам сликовница-торбица, које су снижене за 50%. У питању су књиге за играње, маштање и креирање које на забаван начин подстичу маштовитост и креативност, а утичу и на развој фине моторике и спретности. 

Комплет БЕБИНЕ ПРВЕ КЊИГЕ укључује сликовницу-радосницу БАШ ЈЕ ДОБРО РОДИТИ СЕ, коју је написао Дејан Алексић, мекану књигу ПРИРОДА, која је лагана, нежна и пријатна на додир и погодна за играње у најмлађем дечјем узрасту, као и торбицу за купање ЖАБИЦА ЈАЦА НА ПЛАЖИ која садржи књигу и играчку за играње у кади.

Комплет ИМАТЕ ЛИ КЕФАЛО? садржи три књиге, а за куповину све три књиге важи попуст 30%. У овим књигама ћете пронаћи како неке старе и познате математичке задатке тако и различите мозгалице. Ове књиге су намењене  старијим основцима, али и свим осталим љубитељима изазова и логичких и математичких загонетки. 

Попуст од 30% важи и са серијал ПРИНЦЕЗА СОФИЈА, који је намењен читаоцима почетницима и садржи пет књига. Књиге о принцези Софији говоре о одрастању и оним лепим тренуцима – као и о оним мање лепим – које деца на том путу доживљавају: од испадања првог зуба, прославе рођендана, одговорности према кућним љубимцима и другим темама које прате одрастање.

 

 

Корисни линкови

banka intesa