НОВО! Загонетке на свим спратовима

02.03.2022

Узбудљива књига за игру којој ће се нарочито обрадовати љубитељи мистерија!

Уз књигу Загонетке на свим спратовима радознали основци имаће прилику да се нађу у улози Шерлока Холмса! Потребно је разрешити 17 случајева – од пожара у ватрогасној станици до нестале особе на Титанику – и открити кривце. За решавање сваке мистерије биће неопходно корак по корак реконструисати шта се догодило на месту злочина и одговорити на постављена питања. Малим детективима на располагању су изјаве жртава, сведока и осумњичених, као и чињенице које ће им помоћи у решавању загонетки.

Ово издање специфично је по својој форми – за решавање сваког случаја посебно је важно пажљиво осмотрити место злочина пресавијањем страница. На овај начин мали детективи могу да виде како свако од 17 места злочина изгледа и тако дођу до нових сазнања која ће потпуно променити ток истраге. Решења свих 17 загонетки налазе се на крају књиге.

Интересантна игра пресавијања страница и детаљна анализа сваке загонетке помоћи ће младим читаоцима да унапреде вештине посматрања, логичког размишљања и закључивања, али и да се добро забаве у улози детектива!

Главни „кривац“ за ову књигу је аутор Пол Мартен, у сарадњи са чак тринаесторо француских илустратора, које он назива својим„саучесницима“. Загонетке на свим спратовима у Француској су продате у више од 150 хиљада примерака, а књига је до сада објављена у девет земаља, укључујући и Србију.

Ову књигу наручити преко нашег сајта, или купити у нашим књижарама (Македонска 30, Београд; Уроша Мартиновића 12, Нови Београд; Синђелићев трг 19, Ниш), као и свим боље снабдевеним књижарама широм Србије.

Корисни линкови

banka intesa