Дружење с Јасминком Петровић у Клубу књижари "Креативни центар!"

16.03.2022

У суботу, 19. марта, од 11 до 13 h, Јасминка Петровић дружиће се са читаоцима и потписиваће своје књиге у нашој књижари, у Македонској 30, у Београду.

Међу многобројним књигама Јасминке Петровић издвајамо специјално издање романа Лето када сам научила да летим, објављено недавно, поводом истоименог филма. Ово издање је илустровано фотографијама из филма, а на крају књиге се налази и посебан додатак о томе како се филм снимао. Филм Лето када сам научила да летим, у режији Радивоја Андрића и продукцији Sense Production из Београда свој биоскопски живот започео у фебруару, а до сада га је видело 125 000 гледалаца!

Књига Лето када сам научила да летим (2015) добила је престижне награде: НевенСребрно Гашино пероДоситејево перо, Плави чуперакМали принц и др. Ово издање се налази у каталогу минхенске Интернационалне библиотеке за младе White Raven као једна од двеста најбољих књига за децу 2015. године.  Роман је ушао и у школску лектиру за седми разред основне школе.

Само у суботу, 19. марта, у нашим књижарама у Београду и Нишу важиће посебан попуст од 30% на све књиге Јасминке Петровић објављене у издању Креативног центра!

Адресе књижара су:

  • Београд, ТЦ Еуроцентар, Македонска 30 (I спрат)
    Радно време: радним данима од 9 h до 21 h, суботом од 9 до 17 h.

  • Нови Београд, Уроша Мартиновића 12 (улаз из Омладинских бригада)
    Радно време: радним данима од 9 h до 20 h, суботом од 10 до 15 h.

  • Ниш, Синђелићев трг 19
    Радно време: радним данима од 8 h до 20 h, суботом од 8 до 15 h.

Корисни линкови

banka intesa