ИДЕАЛНИ ПОКЛОНИ – КОМПЛЕТИ КЊИГА ЗА БЕБЕ И ЂАКЕ ПРВАКЕ

06.05.2022

Колико пута сте били у потрази за поклоном јер је требало да посетите породицу која тек што је добила бебу, или сте желели да обрадујете будућег ђака првака и његове родитеље?

Креативни центар је припремио две предивне поклон-кутије које садрже по четири одличне књиге баш за овакве прилике! Укупна цена сваког комплета снижена је за 30%, а уз куповину добијате и посебно дизајнирану честитку.

У комплету ПОКЛОН ЗА БЕБУ налазе се четири издања која ће бити права подршка за сваку породицу у коју је стигла беба. Комплет садржи приручник за родитеље Прва година у џепу, радосницу у стиху Баш је добро родити се, књигу за купање Хоп-пљус! која под водом мења боју, као и Развојну мапу која садржи преглед основних прекретница у менталном развоју детета од рођења до седме године.

У комплету ПОКЛОН ЗА ПРВАКА налазе се четири књиге које могу бити од велике помоћи деци и родитељима у току припрема за полазак у школу и током целог првог разреда. Приручник Мама и тата полазе у школу помоћи ће родитељима и детету да се припреме за тај важан тренутак у животу сваке породице, захваљујући књизи Певамо и учимо енглески (уз коју иде и ЦД) деца ће уз забавне и ритмичне песме започети учење језика, док ће уз књигу Мисли, па смисли успети да савладају прве кораке у учењу математике. У овом комплету налази се и Суперџиновска бојанка СЕЛО, дугачка метар и по када се рашири, која може послужити као одлична забава за заједничку дечју игру.

Корисни линкови

banka intesa