Акција МАМА МУ

27.05.2022

За све љубитеље духовитих прича припремили смо акцију МАМА МУ!

Куповином комплета од четири сликовнице о симпатичној крави Мами Му и њеном пријатељу Гаври остварићете попуст од 30%. Акција важи само на нашем сајту, а испорука комплета на територији Србије је бесплатна.

Мама Му се не мири ни са чим што би могло да спутава једну краву. Вођена идејом да не мора цео свет да ти буде стаја само зато што си крава, она са својим пријатељем, намћорастим гавраном Гавром, дoживљава различите авантуре, у којима ће уживати и деца и родитељи.

Серијал књига о Мами Му обухвата више од десет сликовница намењених деци у узрасту од три до шест година, а Креативни центар је до сада превео и објавио четири: Мама Му прави кућицу на дрвету, Мама Му се љуља, Мама Му прави пролећно спремање и Мама Му се спушта низ тобоган.

Сликовнице из овог серијала намењене су читаоцима који уживају у забавним причама и богатим илустрацијама. Авантуре Маме Му и њеног пријатеља гаврана Гавре написала је шведска списатељица Јуја Висландер са супругом Тумасом Висландером, а илустровао чувени шведски илустратор Свен Нурдквист, који је читаоцима у Србији познат по књигама о чичи Петсону и мачку Финдусу. Сликовнице о Мами Му са шведског је превела Светлана Тот.

Корисни линкови

banka intesa