Оглас за посао - ТЕРЕНСКИ КОМЕРЦИЈАЛИСТА

26.05.2022

"Креативни центар" тражи теренске комерцијалисте за продају у школама и вртићима за подручје Војводине и централне Србије

Отворено је више слободних позиција, а поред кандидата из Војводине и централне Србије позивамо и особе из западне и источне Србије, као и из Београда, да се јаве на оглас, с обзиром да се посао углавном обавља у току редовног радног времена.

 

Као један од водећих издавача у Србији, увек дајемо предност квалитетним и поузданим људима. Пословна политика Креативног центра подразумева запошљавање способних, вредних и одговорних особа које ће ширити мисију наше куће, бити добри тимски играчи и допринети унапређењу пословања фирме. Ако поседујете наведене карактеристике и желите да радите у оваквом тиму, јавите нам се, а уколико познајете особе које одговарају траженим позицијама, молимо вас да им проследите овај оглас.

 

Посао теренског продавца подразумева директну продају уџбеника, радних листова и осталих издања наше куће у школама и вртићима, па је пожељно да кандидати буду упознати са захтевима овог тржишта.

Особине и компетенције које треба да има директан продавац су:

•           искуство у продаји

•           добре комуникационе вештине

•           спремност за рад на терену

•           активан возач (Б категорија)

•           одговорност

•           инцијатива

•           доживљавање продаје као изазова.

 

Од потенцијалних кандидата се очекује да пошаљу своју професионалну биографију и мотивационо писмо, у коме ће објаснити зашто желе да раде на овој позицији и да постану део тима Креативног центра.

 

Пријаве послати до 8. јуна 2022. године, на мејл-адресу: jelena.potric@kreativnicentar.rs

 

Креативни центар

Корисни линкови

banka intesa