ОВАКО СЕ ЖИВЕЛО - 40% попуста

03.06.2022

Подсећамо вас на нашу акцију ОВАКО СЕ ЖИВЕЛО у оквиру које четири одабране књиге из наше историјске едиције за децу и младе можете купити с 40% попуста!

Акција важи само на нашем сајту, а испорука комплета на територији Србије је бесплатна!

Едиција Овако се живело говори о свакодневном животу људи у прошлости, од праисторије до данашњих дана, на подручју средишњег Балкана, на којем се током времена уобличавала модерна Србија. 

Ова вишеструко награђивана едиција настала је из жеље да се младим читаоцима на популаран начин представи живот обичних људи на тлу Србије у различитим историјским периодима. Текстови врсних стручњака, раскошне илустрације, благо музејских збирки и архива, као и резултати археолошких истраживања, откривају узбудљиву прошлост, пуну нових, непознатих детаља. Близу двадесет књига објављених у овој едицији дочарава читаоцима атмосферу различитих раздобља и упознаје их с начином живота својственим сваком од њих.

У књигама из ове серије млади ће пронаћи одговоре на многа питања, попут оних о томе како се на овом тлу живело у преисторији, колико се променио начин живота у средњем веку, како се становништво сналазило у време устанака и у којој је мери било спремно на промене после светских ратова. Аутори књига из едиције Овако се живело познати су стручњаци из области историје, археологије, историје уметности и других. Њихови рукописи савременим читаоцима пружају знање неопходно за успостављање споне између данашњег тренутка и прошлости.

Корисни линкови

banka intesa